Az lenne a kérdésem egy josnőnek josláskor muszáj e elmondani a multat? Mert én olyannál voltam aki csak a jelenriől és a jovőmröl jósolt.
A másik kérdésem meg az hogy egy jósnőnek muszáj e idő jelzővel jósolni vagy nem? Mert akinél voltam ő csak annyit mondott egy éven belűlre tud jósólni,de jönnek be amiket mondott ő valós e szerintetek vagy keressek mást aki precizebb?
2016. szept. 20. 16:40
1/6 anonim válasza:
Egyetlen jós sem fog pontos "idő jelzőket" használni, mert akkor kiderülne, hogy hazudik.
A múltat magad is ismered, minek jósoltatnál belőle?
2016. szept. 20. 16:45
2/6 A kérdező kommentje:
Természetesen ez igaz,csak azt mondják az igazi jósnő a multtal kezdi és a jelennel jövővel folytatja,vagy ez nem feltétlen kell így legyen?
2016. szept. 20. 17:23
3/6 anonim válasza:
Ha múltadat elmondod, megismerteted vele fejlődésed tendenciáját, ezzel megkönnyíted "munkáját".
.
Azok a jósok, akik a világvégét jósolják, csak a napot "tudják", az órát/percet nem.
A jósnő honnan tudná, amit mond, mikor, melyik nap fog beteljesedni?
2016. szept. 29. 14:11
4/6 anonim válasza:
Szerintem làtnia tudnia ill. èreznie kell a multadbòl is dolgokat ahhoz, hogy a jelenedrol ill. jovodrol tudjon mondani vlamit. Mivel minden mindennel osszekottetèsben van. Mibol jòsoltak neked ill. milyen jellegu jòslàs volt?
2016. okt. 15. 10:54
5/6 A kérdező kommentje:
Cigány kártya és általános volt a jóslás ebből már csak a költözés nem jött még be de a többi igen.
2016. okt. 16. 16:23
6/6 anonim válasza:
Az igazsàg az, hogy nem ismerem a cigànykàrtyàt ès màs jòs eszkozoket sem, ebbol kifolyòlag nem mondomdhatok roluk vèlemènyt. En azokat az embereket ismerem el akik semmilyen segèdeszkoz nèlkul ès anèlkul, hogy Te mondanàl bàrmit is magadrol tudnak neked mondani dolgokat a multbòl, jelerol, jovorol. Ok a tisztànlàtok, tisztànèrzok, mèdiumok. De csak az igazi mèdimok kèpesek ezekre a dolgokra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!