Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Aki ért a cigánykártyához...

Aki ért a cigánykártyához tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Legysives egy hozzáértő válaszát szeretném hogy mutatha meg a cigánykártya ha valaki mar nem el? Ma megtörtént amitől féltem kártyát vetettem egy személynek és a parkapcsolatarol kérdezett en elmondtam szépen csak aztán megszólalt az ő párja már nem él na itt ledermedtem akkor mégis miért mutatta ki a kártya? Hogy lehet tutira tudni ha nem el valaki?
2016. szept. 15. 09:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezért kell óvatosan megkérdezni előtte, hogy párkapcsolatban él-e, házas-e, stb. Azt kell kamuzni ilyenkor, hogy azért kell tudnod pár alap információt, mert más-más jelentése van a kártyáknak, ha házas vagy egyedülálló, ilyesmi. Te is tudod, hogy a kártya nem mutat ki semmit, csak a viszonylag buta, ennélfogva hiszékeny emberekkel lehet elhitetni. Vagy ha nem tudod, akkor jobb, ha tisztában vagy vele. Ködösíteni kell, kamuzni, és nem egyértelmű dolgokat mondani. Nem kell konkrétumokról beszélni, csak általánosítani: nem azt mondani, hogy a párod, hanem hogy "valaki, aki szeret", meg ilyesmi.

Egyébként furcsa nekem, hogy miért kérdez valaki párkapcsolatokról, miközben nem él a párja. Ez valószínűleg hazugság volt, szóval talán téged is hülyére vettek.

2016. szept. 15. 10:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen aranyos vagy hogy válaszoltál akkor ne legyen lelki ismeret furdalásom? Rosszul érzem magam e miatt.
2016. szept. 15. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ez a "szakma" nem erről szól. Emberek hallani akarnak valamit, te meg mondasz nekik valamit. A lényeg, hogy hitelesnek kell maradni, az pedig csak úgy biztos, ha nem fogalmazol egyértelműen. Így a kérdező kedvére formálhatja a szavaid értelmét a saját elképzelései szerint. Ha még mondasz a legelején valami olyat, hogy "jaj, de pozitív kisugárzásod van! Nagyon szeretem a pozitív kisugárzású embereket!", vagy "Zöld az aurád, ez nagyon jó jel, csak mondom!", akkor utána minden szavadat elhiszik. Csak tanulj meg hitelesnek tűnni, és soha ne lássanak rajtad bizonytalanságot. Szerencsére akik hisznek a jóslásban, viszonylag könnyen meggyőzhetők arról is, hogy a fű kék és az ég zöld, csak mindenki rosszul látja. Szóval nem olyan nehéz, ne vegye el a kedved egy-két ilyen baki.
2016. szept. 15. 13:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.:)
2016. szept. 15. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért van lelkiismeretfurdalásod,mert úgy kártyázol idegennek, hogy nem értesz hozzá. A kártya biztosan mutatta, csak Te nem láttad.
2016. okt. 21. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: ugye ezt te sem gondolod komolyan?
2016. okt. 22. 09:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Értek hozzá csak a ganèj nő átvágott ugyan is ha valaki meghalt arról nem úgy kerdezünk mintha még élne.
2016. okt. 25. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.