Ért vki a cigánykártyához? Vetettek nekem kártyát, ám nem tudok minden lapot értelmezni.
Figyelt kérdés
Jó lenne aha vki ki tudná elemezni,fontos lenne2010. szept. 17. 17:48
1/8 anonim válasza:
Én értek hozzá, mint bármely más kártyához. Szép színes lapok vannak benne, és nagyon jó kártyavárat szoktam belőle építeni. Nem kell ennél többre értelmezni.
2/8 anonim válasza:
Milyen módon vetették neked a kártyát, és mi volt a kérdésed, amire választ szerettél volna kapni? Ha nem tettél fel kérdést, mikor húztad a lapokat, akkor arra a területre utalnak az életedben, ami jelenleg a legjobban foglalkoztat. Ha tudnám a kérdésed, a húzott lapokat, és a kártyavetés módját, tudnék segíteni. :)
3/8 anonim válasza:
cigány kártya elsö három lapja...vas . alu ..réz:D
4/8 A kérdező kommentje:
már le van vetve a kártya a kérdésre,de ahoz h ki elemezzék elég sok pénzt kéne fizetnem... :S ami most nincs. A kártyák jelentését megmáztem meg ugy nagyjából összeraktam,ahogy tudtam,ám az elemzés nem lenne rossz.
Ám el tudom küldeni e-mailbe,ha tudnál segíteni
2010. szept. 17. 18:48
5/8 anonim válasza:
Rendben, küldd el nekem, és kielemzem.:)
6/8 anonim válasza:
Mi mostanába bartánőmmel vettünk egy paklit és abba volt leírás. Az alapján szoktunk "jósolni", de a poén hogy tök igaz dolgok szoktak kijönni belőle. Ha érdekel hogy rakjuk ki a kártyát írj privátba :)
7/8 A kérdező kommentje:
nekem már kirakták a kártyát a kérdésemhez,és a leírás alapján egy két dolgot kikövetkeztettem,de vmi elég homályos és jó lenne egy szakértő segítsége is.
Irtam privátot!
2010. szept. 17. 20:34
8/8 anonim válasza:
A kártyák neten keresztül is működnek. Tarot, francia- vagy cigánykártya, ez mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!