Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ki hisz az ingában?

Ki hisz az ingában?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van itt olyan akinek van ingazassal kapcsolatban tapasztalata? Mennyire mond igazat vagy mennyire nem? Nekem az anyósom mondta kipróbáltam már egy párszor.. de volt h egy kérdésre igent mondott aztán legközelebb még nemet ... Lehet én csináltam rosszul nem tudom.. nem vagyok jartam az ilyen témában viszont nagyon érdekel..

Valaszokat előre is koszonom :)

2016. szept. 10. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:

A legtöbb jós módszer elvileg az egyszeri kérdés feltevés alapján működik. Tehát egy kérdést csak egyszer tegyél fel, különben az eredmények torzulnak.

A laikusok válasza meg annyi, hogy statisztika: valószínűtlen, hogy egymás után akármennyiszer feltéve a kérdést egy eszköz ugyanúgy reagáljon rá.

2016. szept. 10. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Az inga hülyeség, ha többször ugyanarra a kérdésere más választ kapsz akkor egyértelmű hogy csak véletlenről van szó.

Ha egyesek szerint erre az a megoldás hogy csak egyszer kérdezel valamiről, akkor azok az emberek önmagukat csapják be röhejes módon.

Ennyi erővel vajas kenyérrel is jósolhatsz, feldobod és ha a vajas felére esik akkor nem, egyébként igen a válasz.

2016. szept. 10. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem anyukám próbálta, feltettünk pár kérdést, és a válasz mindig helyes volt.

De ez persze nem annyi, hogy most megfogsz egy fémdarabot, aztán kérdezel. Valami módszer van hozzá, és más nem nyúlhat hozzá, különben újra kell csinálni.

Én ebben nem hiszek, de hát ki tudja...

2016. szept. 10. 17:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam h megkérdeztem amit tudni szerettem volna és mondjuk egy hét múlva megint és akkor már más választ kaptam.. a párom anyukája nagyon hisz benne és állítása szerint neki még mindig bejött amit mondott.. Azért koszonom a válaszokat :)
2016. szept. 10. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Az ingára való ráhagyatkozással óvatosan kell bánni. Ingát valójában nem mi irányítjuk. Sajnos, egyre több olyan inga van, amelyet nem boldogító erők irányítanak. Ennek legfőbb oka az, hogy sokan úgy nyíltak ki a szellemvilág felé, ahogyan nem szabadna kinyílniuk. Az inga, mivel külső és benső sugárzásokra, rezgésekre reagál, azért ki van téve olyan zavaró erőknek, melyek éppen nem a szeretet és szeretés irányát kívánják követni. Ezért e téren igen nagy a bizonytalansági tényező. Ezért ott mindig megvan a tévedés veszélye, mely csak megfelelő kontroll által csökkenthető. Normális körülmények között az inga a tudattalan világ jelzőkészüléke, s mint ilyen, tud pozitív információkat adni olyan dolgokról, amelyeket a tudati szint nem érhet el. Mivel sokan nemcsak ilyesmire akarják használni az ingát, így olyan erőnek adják át a kormányzást, akinek benső világáról nincs biztos ismeretük. Az inga önmagában nem képes úgy Rá hagyatkozni, hogy általa bárkit is tévedhetetlenül vezetni tudna. Erre a lelkiismeret való. Vegyük tudomásul: nincs csalhatatlan ingázó, csupán többé-kevésbé tévedő ingázó van. Használhatjuk tehát nyugodtan az ingát, de az általa kapott információkat más úton is meg kell próbálni mérlegelni. Nem szabad feltétel nélkül semmiféle ingában bízni!
2016. szept. 10. 21:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a válaszod :)

Nekem a párom anyukája azt mondta h egy kb 20cm-es cernara tegyem a gyurumet és azt logassam a kezem felé.. ez igy helyes? Én teljesen tapasztalatlan vagyok ebben a témába és csak rá hagyatkoztam.. nem vagyok az a nagy ingázó nagyon ritkan szoktam próbálni de elég szkeptikus vagyok vele ..

2016. szept. 11. 08:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Régebben voltam "spirituális válasz terápia" kezelésen, ott valami táblázatok segítségével ingáztak, és ezzel engem elemeztek. Aki csinálta idegen volt, nem ismert engem korábban, semmit nem tudott rólam, és mégis tökéletes válaszokat adott az inga velem kapcsolatban. Szóval engem meggyőzött. Magamnak még sose próbáltam.
2016. szept. 13. 10:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a választ :)
2016. szept. 13. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!