Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ti hinnétek a jósnőnek?

Ti hinnétek a jósnőnek?

Figyelt kérdés
Azt jòsolták nekem, hogy nagy szenvedés vár rám. Nagyon félek,már megbántam,hogy egyáltalán kitettem magam ennek.

2016. aug. 17. 14:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

9-es hez hasonló volt az én esetem is.Fiatal voltam amikor jósolt egy nő.És ahogy teltek az évek szép lassan,megtörténtek dolgok.Sőt a mai napig is.Nekem azt mondta a nő,hogy kb úgy képzeljem el a dolgot,mintha nézne egy filmet.Nem is hittem neki,de látom sok minden úgy történt ahogy mondta.mivel nem nagyon foglalkoztatott a dolog,mindig akkor esett le a tantusz,amikor épp azt éltem át amit mondott.Pl súlyos betegség,amibe hajszál híján belehalok.Még nem voltam akkor 30-éves sem,tüdőgyulladásom lett.Amikor kiengedtek a kórházból az orvos azt mondta nem hitte,hogy élve kikerülök onnan.

4-voltam mikor ezt jósolták.és még sok mást is amit hosszú lenne itt leírni.Hiszem nem hiszem elgondolkodtat.Nem átlagos dolog belelátni mások jövőjébe.Biztos vannak kamujósok.De szerintem olyan is akinek megvan a különleges képessége.Átlagos embernek ez felfoghatatlan.

2016. aug. 19. 16:17
 12/19 anonim ***** válasza:
24-et akartam írni csak valahogy lemaradt
2016. aug. 19. 16:18
 13/19 anonim válasza:
higyj a jósoknak, főleg ha ilyeneket mondanak! ha jó számítógéppel rendelkezel, akkor hagyd már rám, neked már úgy is mindegy :/
2016. aug. 19. 23:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Tarot jós vagyok. Azt kell hogy mondjam, aki ilyet mond...az kókler! Nagyon sajnálom, hogy nem jó szakemberhez fordultál..... Őszintén. :(
2016. aug. 27. 18:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Én is segítő vagyok és osztom az előttem szóló véleményét!
2016. aug. 27. 20:24
 16/19 anonim válasza:

Élj úgy, hogy ne legyen "nagy szenvedés". Az ember maga alakítja az életét. Nem a szellemek, meg a jóistenke, meg nem is roku.

Megkérdezhetem, hogy mibe került ez a marhaság?

Nem kell az ilyesmit elhinni. Próbálj meg kicsit racionálisabban gondolkozni! Segíteni fog ;)

2016. szept. 15. 01:46
 17/19 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz ne menj jósokhoz, kipróbáltam és nagyon megbántam.
2016. okt. 7. 05:52
 18/19 anonim válasza:
Lakik a szomszédomban egy jósnő, és van egy önkéntes jósnő ismerősöm is, sikeresen bele is kavartak az életembe kérdezésem nélkül, aminek a vége részemről egy nagyobb fajta anyagi veszteség lett, habár én nem kértem egyikőjüktől se segítségét, de ők úgy döntöttek segítenek, amiből én nem kértem. Nekem ez a tapasztalatom a jósokkal.
2016. okt. 10. 20:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is ismerek kókler orvost, kutyaütő kőművest meg festőt is. Az isten szerelmére mindenkinek ott van a szabad választás!!! Jogod van a kókler asztaloshoz is meg a profi jósnőhöz is. Informálódjatok! Rengeteget tud segíteni. Előttem lévő hozzászóló! Nem a fent említett jósnők szorítottak pisztolyt a fejedhez, mikor megtetted amit tettél. Sem a kérdező fejéhez nem szorítottak pisztolyt, mikor az általa említett jósnőhöz fordult. De a mai ember nem hajlandó felelősséget vállalni a tetteiért ezért bűnbakot keres az önigazolásához. Bocs, hogy így kifakadtam, de egy szint után kinyílik a bicska a zsebemben.
2016. okt. 10. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!