Megálmodtam a török katonai puccsot?
Nem hiszek ebben a szir-szarban, hogy megálmodta, megjósolta, stb, de ezt nem hiszem el hogy véletlen lenne.
Tegnapról-mára ( azaz tegnap este, de így egyértelmű ) azt álmodtam, hogy a saját városomban vagyok a buszmegállónál. Egyszer csak katonák jelentek meg, elkezdtek minket elküldeni, mi a térre mentünk ők meg megállították a buszokat és senkit nem engedtek el ( busszal ).
A téren ( itt az önkormányzat is, nekem pedig át kell menni rajta, ha hazamegyek ) nagyobb tömeg gyűlt össze, senkit nem engedtek be az önkormányzatba, az erkélyről pedig egy katona mondta, hogy mostantól ők irányítanak, menjünk haza. Hirtelen mindenki be akart törni az épületbe, de ők a tömegbe lőttek.
A túlélők, köztük én is elmenekültek. Ezután ahogy mentem haza eljött mellettem egy tank, nagy robajjal és erre ébredtem fel.
Kb 3/3 órája keltem, reggeli közben megnéztem a híreket és ez fogad több honlap címlapján: török katonai puccs.
Ez nem lehet véletlen egybeesés, de nem is hiszem el hogy megálmodtam volna.
Szerintetek?
"Kb 3/3 órája keltem"
- Vagyis 1 órája?
A 3/3 3/4 óra akart lenni, de csinálj úgy mintha nem értenéd.
Tehát lehet hogy véletlen vagy rosszul emlékszem? Az esélye megvan, sőt nagyobb mint a megálmodós marhaságoknak. Csak nagyon furcsa volt számomra.
"A 3/3 3/4 óra akart lenni, de csinálj úgy mintha nem értenéd. "
- Úgy csinálok, mert tényleg nem értettem. Nem értem, miért kell felkapni a vizet, illetve rosszindulatot feltételezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!