Szerintetek a vonzás törvénye tud működni a szerelemben is?
A vonzás törvénye működik, de nem úgy, hogy az univerzumtól kérsz segítséget. Egyszerű logika. Ha sokat gondolsz valakire, akkor sokat teszel azért, hogy előbb-utóbb találkozhass, beszélhess vele. Márpedig ha teszel érte, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel össze is fog jönni ez.
Másik. Szintén a vonzás törvénye az, hogy ha az általad kiszemeltről sokat beszélsz és jókat mondasz róla, az előbb-utóbb eljut hozzá és akkor az is növeli annak az esélyét, hogy előbb-utóbb kialakuljon a szerelem.
Saját példa. Van egy lány, aki tetszik nekem, Daniellának hívják. Daniellára sokat gondoltam egykor. Bejelöltem Facebook-on, visszaigazolt. Apró, de fontos lépés. Ezután bejelöltem, hogy elsőnek jelenjen meg az ő frissítései. Na ebből jött a következő apró, de fontos lépés. Volt egy poszt, ahol segítettem neki. Ezzel elértem, hogy megköszönje és rám írjon. Mivel ő írt, már nem volt bennem az a görcs, hogy én kezdeményezzek valahogy egy beszélgetést, ráadásul nem a "Szia. Mizu?"-szintjéig értünk el, hanem annál tovább. A beszélgetés miatt egyszer megkockáztattam azt a lépést, hogy elhívtam disco-ba. Eljött. Igaz, végül nem lett szerrelem a dologból. De láthatod, hogy a semmiből meddig eljutott az egész, mert én nagyon akartam őt :-)
Tudja a fene
(velem mondjuk volt olyan,hogy valakiről sokat ábrándoztam,aztán kettő évvel később teljesen elfelejtettem,és utána keresett fel,hogy találkozni akar velem...)
Igen is meg nem is.
Ezt az univerzumos dolgot rögtön töröld is ki az agyadból! Komolyan, ez, meg a gondolatok rezgése meg egyéb sületlenség hülyeség. Vagy ha nem is az, de félreérthetővé teszi a dolgot, ha innen közelítjük meg.
Mások akarata nem befolyásolható ezáltal. De ha pozitívan gondolkodsz, és magabiztos vagy, könnyebben meglátod a céloshoz vezető lehetőségeket, és mersz is majd élni velük. És a kisugárzásod is pozitívabb lesz, és ezáltal szimpatikusabb leszel mások számára. Ez ilyen egyszerű.
Persze én a mágiában is hiszek, de a vonzás törvénye nem az. Ezt az egyszerű ember is tudja használni, és a saját hasznára fordítani, ha megérti a lényegét, akkor is, ha semmiféle ezós beállítottsága nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!