Megáldott egy cigányasszony és jósolt nekem. Mennyire lehet hatása? Útközben találkoztam vele és kitépte a hajszálamat is.
Kinek a nevében/meghatalmazásával adta rád áldását?
Ha nincs meghatalmazó, akkor csupán egy autoszugessziós állapotot idézett elő nálad, mindent, amit tetteid segítségével értél el, az ő áldására vezeted vissza, mindent elkövetsz, hogy azok a "jó dolgok", amiket jósolt, megvalósuljanak.
Jé tegnap én is találkoztam egy ilyen román cigány asszonnyal , először cigarettát kért , és miután nem dohányzom alamizsnát könyörgött . Megszántam , adtam neki , erre azt mondta megálld a jóságomért . A történet folytatása már ismert az előzőek alapján . Hajtépés és ilyesmik . Mit agy isten kérte adjak többet a markába , megáldja majd visszaadja . Kb 500 ft-bánta , mert nem adta vissza , hanem követelte , adjak papír pénzt . Elküldtem a melegebb éghajlatra és ráolvastam , hogy költse patikára , és ráadásul még a rendőrt is ráküldtem hihetetlen módon ott üldögéltek a kocsijukban a következő sarkon .
Örök tanulság volt , emberek sose dőljetek be ilyen cigány asszonyos trükköknek , mert ezek mind csalók !
Nem kell ehhez cigány asszonynak lenni.
A TV-jós nem az.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__joslas__7578762-igy-..
Manapság nem jóslásnak hívják, hanem "életvezetési tanácsadás"-nak.
Nekem is jósoltak, tök kopasz lettem.
Ez egy játék, kb mint ha lottóznál, szórakoztató élményelem az életben. Ennyi, nem több.
Egyet értek az előttem szólóval . Nem szabad akár kivel szóba állni , mert nem jóindulatból vagy Isteni vezettetésre teszi azt amit tesz . Az emberek , pláne a cigányok nem ennyire önzetlenek .
Ha az ember szeretné , hogy jósoljanak neki , akkor inkább járjon utána és keressen egy igazit , ne dőljön be minden jöttmentnek . Pláne ha azzal kezdik , hogy milyen tiszta a tekinteted , vagy kedves arcod van és ilyesmik . A hízelgés elég ok a kételkedésre .
Ezt a hajtépéses dolgot értem hogy értetted, de olyan furán hangzott így kimondva, hogy felröhögtem.
"...még a hajam is kitépte..." :'D
Hát nem lennék hálás a hajtépésért. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!