Hinnétek egy cigányasszony áldásának?
Nézzd meg a Sorvadj el című filmet ...
Nem tudom h igaz történet e,de mindenesetre nagyon tanulságos! :)
egyszer adtam egy hajléktalan embernek egy csomó pénzt, az egyik bolt előtt volt, kéregetett, mondtam neki tartsa a markát és az összes aprót ami nálam volt, neki adtam nem győzött hálálkodni, de mire kiértemmár ott sem volt.
mikor odaadtam neki a pénzt azt mondta ISTEN fizesse vissza, magamban én is azt kívántam h sokszorosan kapjam vissza ezt.
pár napra rá vásároltam az egyik kisboltban, és ahol a kosarakat szokták hagyni találtam egy pénztárcát teli pénzzel, szinte az örömtől magamhoz sem tértem, mikor kaptam a fizut is (heti fizetésem volt) és egy 20 ezer ft tal több volt benne, megkérdeztem a főnökömet, azt mondta ezt a jó munkámért kaptam.
szóval létezhet ilyen.
Amikor a boltban előttem a kis öreg nénike pénze 20 Ft-tal kevesebb volt, én is odanyújtottam. A pénztáros mondta később, hogy a néni mindig ezt csinálja.
Más alkalommal a tele szatyorral kilépek a boltból, egy tiszta, rendes férfi, kisebb utazó-táskával a kezében jön hozzám, hamarabb kiengedték/elküldték egy nappal a kórházból, mint eredetileg tervben volt, ágyhiány miatt. A szomszéd településen lakik, 200 Ft a buszjegy. Oda-adtam neki, 2 nap múlva ugyanaz a hapi, ugyanaz a szöveg ....
5-ös vagyok!
Jaaa! És nem emlékszem, hogy ezek a pénzek nekem bármikor is "visszajöttek" volna!
Igaz, hogy nem is azért adtam! Akkor adtam, mert úgy éreztem, hogy adnom kell! Mostmár azért meggondolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!