Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Kinek mondhatnam el a titkaimat?

Kinek mondhatnam el a titkaimat?

Figyelt kérdés

Titkaim vannak...senkinek nem merek beszelni rola....es nem tudom , milyen iranyba menjek tovabb...

Szeretnem ha valaki egyszeruen csak meghallgatna...es ha van kedve vethet kartyat , hogy elmondja amit lat...de nem ingyen joslas miatt ...tenyleg azt sem tudom , hogy kezdjek bele...inkabb olyan irjon aki szinten atelt mar egyet s mast...

2016. febr. 4. 01:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyen feltételek mellett lehetőleg senkinek se mondd el. Bizonytalan vagy, és éhezel a megértésre. Ha kiadod magad, ki fogják használni a gyengeségedet, és ellened fordítják. Vagy te változz, vagy keress valakit, akiben teljes mértékben meg lehet bízni, és bizonyítja is ezt.
2016. febr. 4. 07:23
 2/9 anonim ***** válasza:
A papnak!
2016. febr. 4. 08:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Titkokkal nem a szélhámosokat érdemes megkeresni.
2016. febr. 4. 08:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem leirhatod..

Nekem is volt titkom de elolvastàk kiprovokàltàk hogy elmondjam leirjam..adta alàm a lovat majd kihuzta alólam a széket..

Joslat??remélem nekem is jobb lesz feledteti a multam és lesz jelenem..

2016. febr. 4. 10:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Bárkinek mondod el, akkor már nem titok. Neked kell döntened a saját életedről. Beszéld meg magaddal hangosan, ne félj attól, hogy magadban és magaddal beszélj.
2016. febr. 4. 10:55
 6/9 Missi_Key ***** válasza:
Nekem irhatsz, haplgatni azt tudok és unatkozom
2016. febr. 4. 11:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Titkaid fajtájától függően:

- pszichológusnak,

- ügyvédnek,

- papnak.

Öket ugyanis esküjük kötelezi a titoktartásra.

2016. febr. 4. 11:34
 8/9 Spilerke ***** válasza:
A titkaidat egy hozzád közelálló személynek kell elmondani, nem egy idegennek, aki szembe jön veled. Valójában nem a titkaidat akarod megosztani, hanem csak beszélgetni szeretnél valakivel. Nem hiszem, hogy sokat segíthet neked egy olyan valaki, aki kártyát vet neked. Emberileg lehet, de ez a jóslás csak átvérés.
2016. febr. 4. 15:20
 9/9 anonim válasza:

nekem

nekem is vannak titkaim amit a nagybátyámanak mondtam el, mert benne megbizhatok.:)

2016. febr. 5. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!