Maricrus kérdése:
Ha az exnek van új barátnője, van visszaút még?
Figyelt kérdés
Valakinek már volt ilyenbe része? Valaki szerezte vissza az exet? Valakihez visszajött a szerelem? Praktikák?2016. jan. 23. 11:57
11/18 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy add fel március!
13/18 anonim válasza:
A beletörődés a legjobb megoldás.
15/18 anonim válasza:
Próbáld meg, addig úgysem nyugszol.Lehet, hogy csalódni fogsz, de könnyebb a beletörődés, ha már nincs kétség, mert biztosan tudod, hogy reménytelen.
16/18 Fish1 válasza:
Ha szétmentetek, az azt jelenti, hogy valami nem működött. És valószínűleg megint ugyanúgy nem működne, ha összejönnétek. Kivéve, ha sokat változtatok mindketten lelkileg.
17/18 anonim válasza:
Ne várj rá tovább! Engedd el és lépj tovább. Ez nem lesz könnyű...a közeljövőben magányosan, egyedül fogod tengetni a mindennapjaid. De erre szükséged is van! Előbb tegyél rendet magadban...zárd le a múltat, hogy később nyithass az új felé! Ha így teszel, újra rád találhat a szerelem, egy másik személy képében. 6-8 hónapon belül.
18/18 anonim válasza:
Egy ideig igen, lehet én 3 szor jártam ugy az uj lány melett jöttem rá mennyivel értékesebb volt az exem. Kb 1-2 hónapban még lehet rá esély hogy meggondolja magát, viszont ne tegyél érte hogy szétmenjenek az szánalmas, bár valakinek az jön be ha küzdenek érte....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!