Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom? Van...

Mit jelenthet az álmom? Van egy fiú akit reménytelenül szeretek. De van barátnője. Rágen sokat beszéltünk de már kb 1hónapja semmi hír felőle.

Figyelt kérdés

Régebben mindig azt álmodtam h elérhetetlen a csajjal csókolózik minden.

Amúgy a valóságban játszott velem..szerintem ő se tudta mit érez akkor.

Nem rég viszont azt álmodtam h nyilvánosan fogjuk egymás kezét..

Amúgy vmilyen veszélyben voltunk.

Most éjjel pedig h beszélgetünk fb-én és élőben is teljes harmóniában és úgy meg nyílt elöttem mint még soha.

Mármint az álomban de személyesen:D

A barátnőjéről beszéltünk..mondtam minden rendben lesz mint 1jó barát..mintha semmi sem fájna..

pedig nagyon is rossz volt:/

Pedig mióta szebbeket álmodok nem is beszélünk:o

nem is láttam..

2013. máj. 10. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Azt, hogy túl sokat eszel lefekvés előtt :D Egyébként azt (is) jelenti, hogy a tudatalattid próbál szabadulni tőle, ezért van az, hogy az elején még "elérhetetlen" volt, most meg már megbeszéled vele a dolgokat (álmodban).
2013. máj. 10. 20:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Na ebben lehet igazság..:|
2013. máj. 10. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugye? Ráadásul eléggé hizlal is.
2013. máj. 10. 21:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudod h nem az evesre gondoltam:D
2013. máj. 10. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Tudom. Én is mindig arra gondolok. Csak azt mindig valaki mással csinálja helyettem. :D
2013. máj. 10. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!