Mit jelenthet az álmom? Van egy fiú akit reménytelenül szeretek. De van barátnője. Rágen sokat beszéltünk de már kb 1hónapja semmi hír felőle.
Figyelt kérdés
Régebben mindig azt álmodtam h elérhetetlen a csajjal csókolózik minden.
Amúgy a valóságban játszott velem..szerintem ő se tudta mit érez akkor.
Nem rég viszont azt álmodtam h nyilvánosan fogjuk egymás kezét..
Amúgy vmilyen veszélyben voltunk.
Most éjjel pedig h beszélgetünk fb-én és élőben is teljes harmóniában és úgy meg nyílt elöttem mint még soha.
Mármint az álomban de személyesen:D
A barátnőjéről beszéltünk..mondtam minden rendben lesz mint 1jó barát..mintha semmi sem fájna..
pedig nagyon is rossz volt:/
Pedig mióta szebbeket álmodok nem is beszélünk:o
nem is láttam..
2013. máj. 10. 20:36
1/5 anonim válasza:
Azt, hogy túl sokat eszel lefekvés előtt :D Egyébként azt (is) jelenti, hogy a tudatalattid próbál szabadulni tőle, ezért van az, hogy az elején még "elérhetetlen" volt, most meg már megbeszéled vele a dolgokat (álmodban).
2/5 A kérdező kommentje:
Na ebben lehet igazság..:|
2013. máj. 10. 21:18
3/5 anonim válasza:
Ugye? Ráadásul eléggé hizlal is.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudod h nem az evesre gondoltam:D
2013. máj. 10. 21:44
5/5 anonim válasza:
Tudom. Én is mindig arra gondolok. Csak azt mindig valaki mással csinálja helyettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!