Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » 18 éves kor alatt, hogy...

18 éves kor alatt, hogy tudnék egy saját internetes jóslási műsort beinditani és reklámozni azt?

Figyelt kérdés
2016. jan. 9. 08:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég a zsebpénz? Várj, amíg felnősz, addig talán a gerinced is kifejlődik.
2016. jan. 9. 08:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem pénzért akarnék
2016. jan. 9. 08:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Á, persze hogy nem pénzért.Sehogy.Már betelt a piac asok csaló jóssal.
2016. jan. 9. 08:45
 4/10 A kérdező kommentje:
hát látom itt csak bunkók vannak akik semmit sem segitenek nekem
2016. jan. 9. 08:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy nem pénzért, mi másért vernéd át ilyesmivel az embereket?

Nem gondolod komolyan hogy majd valaki tényleg segít ebben?

2016. jan. 9. 09:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem pénzért csinálnám és tényleg tudok jósolni
2016. jan. 9. 09:38
 7/10 Spilerke ***** válasza:
Hát nem tudom, hogy 18 éven alatt lehet-e ilyesmit csinálni. Viszont kell neked 1 domain név, saját szerver, tárhely + programozói tudás, amivel karbantartod, fejleszted, leprogramozod az weboldalt. De figyelni is lehet, hogy valaki mindezt meg csinálja neked, és karbantartsa neked. Hát röviden így valahogy. Akárhogy is, ez nem olcsó mulatság. De vannak olyan hupont.hu-s oldalak, ezek általában takarékosabbak. Itt is tudsz reklámozni egyébként, de a hirdetések, reklámok, bannercserék pénzbe kerülnek. Szerintem ez inkább felejtős, mert nem biztos, hogy kifizetődő, szóval te akarod szivatni a népet a jóslásdival, de te fogod megszívni. Persze az embernek alapból gerinctelennek kell lennie, hogy így megszopasa a másikat. "Jóslás" nem létezik, ha másképp gondolod bizonyíts be az ellenkezőjét. Persze értem, hogy megérdemlik az ilyen emberek, de biztos neked kell lennie annak, aki szépen lehúzza őket?
2016. jan. 9. 10:39
 8/10 Spilerke ***** válasza:
...fizetni is lehet...
2016. jan. 9. 10:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért nem jóslod meg magadnak, hogy mi lenne, ha mondjuk reklámirodához fordulsz.
2016. jan. 26. 12:32
 10/10 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm aki pontosan ezt csinálta, és asszem 16 volt mikor belekezdett.
2016. febr. 7. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!