Hogyan tudnék alapítani egy saját netes jósműsort?
Figyelt kérdés
2016. jan. 8. 16:04
1/10 anonim válasza:
Itt annyi a probléma, hogy akiket anyagilag le szeretnél húzni, azok általában nem közelednek az interneten.
Amúgy vannak online streaming platformok, ott tudsz hozzákezdeni, egy kamera, mikrofon, jó net szükséges hozzá.
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor, hogy érjem el azt, hogy el tudjam hitetni az emberekkel, hogy tényleg jós vagyok és utána pedig boldogan nekem adják a pénzüket?
2016. jan. 8. 16:31
3/10 anonim válasza:
Kell hozzá jó vastag bőr, de a legtartósabb fajtából
Kell hozzá lenyomozhatatlan állapot verés ellen
Neten nehéz pénzt kicsikarni emberekből, tévé kellene. A piac viszont zárt, be nem fognak engedni.
4/10 A kérdező kommentje:
de, hogy reklámozzam magamat?
2016. jan. 8. 17:08
5/10 anonim válasza:
Vezess életmód-blogot, azon belül jósólhatsz - ha találsz balekot a blogod látogatói aközött.
.
Mielőtt viszont belevágnál, csináltass röntgent magadrról.
Ha azt mutatja, gerinced nincs, még sikeres is lehetsz!
6/10 Spilerke válasza:
Szerintem csinálj egy youtube csatornát + kérd meg néhány rokonodat, hogy szerepeljenek a megjátszott jóslásdiban. Direkt erre a célra regisztrálj egy új telefonszámot, majd csinálj magadnak egy online streaming platformot, amit a youtube-on tudsz reklámozni és más bannercserés weboldalakon, facebookon. Aztán pedig küldheted a pénzenergiát ezerrel. Vagy inkább beállsz közmunkásnak, és legalább marad benned némi emberség a gerincedről már ne is beszéljek. :D
7/10 A kérdező kommentje:
kit érdekel, az emberség meg mindenféle szar az a lényeg, hogy nekem jó lesz
2016. jan. 9. 07:11
8/10 anonim válasza:
Milyen jós az aki nem látja a jövőt?! Ha meg látod, akkor azt is tudod, hogy hogyan indítod be az onlájn jósdádat. :)
10/10 anonim válasza:
Válaszd a jó oldalt, tisztességes munkavégzéssel, pénzkereséssel, vagy válaszd a rosszat átveréssel és megvezetéssel. A rosszabb út talán könnyebben járható, de nem biztos hogy kifizetődő. Yoda mesternek voltak hasznos bölcsességei amiket megfogadva talán te is rájössz mi a helyes. Bocsi a SW-os felvezetésért, de nem tehetek róla nagy rajongó vagyok és a SW az élet számos területén felbukkan de nem biztos hogy mindenki észreveszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!