Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mitől függ az, hogy mennyire...

Mitől függ az, hogy mennyire hiteles jóslatot hoz ki a tarot?

Figyelt kérdés

Pár hónapja tanulok tarotkártyát vetni, több ismerősnek/rokonnak jósoltam már, több féle módon, szituációban.

Már magamtól vagyok megijedve, mennyire beletalál állandóan a kártya a szituációba is, az emberek lelkiállapotába, és a végkifejletbe is.

Eleinte csak a nagy arkánum 22 lapját használtam, most gyakorlok a kis arkánumot használva is.

Más is próbálkozott már vele, és kapott ilyen eredményeket?

A kötözködő válaszokat figyelmen kívül fogom hagyni, nem megyek bele vitába kuruzslásról, csalásról, vagy bármi hasonlóról

2015. nov. 24. 18:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Eddig csak figyeltem a válaszokat, mit mondjak elkeserítő! Aztán megsajnáltalak, mert nem kaptál választ a kérdésedre. A Tarot kártya a kérdező tudatalattijának, lelki világának képi manifesztációja. Már komoly pszichológusok használják a munkájukban rendszeresen. A különbség a kártyaolvasó személyében van. Mivel a kártya maga szimbólum rendszer, ezért egy adott szimbólum értelmezésében lehetnek eltérések. Ebből adódik, hogy egy adott kirakást Te így értelmezel, én meg kicsit másképp, de a lényeg ugyanaz. Csak biztatni tudlak, hogy gyakorolj tovább! Ismerd meg saját személyiséged, belső világod a Tarot segítségével.

2015. nov. 27. 16:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :)
2015. dec. 1. 13:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#10 "Ha választ írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!"

Amúgy #11nek igaza van, ha érdekel a dolog akkor gyakorold minél többet. Véleményem szerint teljesen mindegy, hogy hiteles dolog-e a tarot, vagy nem, de ki tudja, talán segíthetsz az embereknek más megközelítésből látni a problémáikat...

2015. dec. 26. 14:41
 14/14 anonim válasza:

Manapság sokan ezt is csalásra használják akik nem is értenek hozzá...

Személyes véleményem,hogy évekkel ezelőtt is nekem bejöttek a kártya jóslások,és a jelenlegi helyzeteket múltbeli dolgokat is pontosan megmondta.

Jelenleg is kértem jóslást 2 különböző helyről,és lényegében ugyanaz jött ki.Biztos vagyok benne hogy van ennek alapja,hiszen a világ nem csak abból áll amit fizikailag látunk vagy hallunk,lásd pl az internet is ami 100évvel ezelőtt eretnekség lett volna,és hihetetlen! mivel nem látjuk a levegőben ahogy mennek az adatok információk.

Fontos erre ráérezni a rezgésre mint a vonzás törvénye is működik.

Hinni kell és a pozitív dolgok megvalósulnak,én ezt tapasztalom,és nem vagyok elvakult spiritiszta csak azt írom amit tapasztaltam.

2023. aug. 24. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!