Tarotban mit jelent együtt ez a három lap? Nap, Ördög, Hold.
Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 11:50
1/8 anonim válasza:
Mi volt a kérdés, amire kártyát vetettél, és milyen kirakást használtál? (az első kártya mit kell jelöljön a kérdésben, a második mit, és a harmadik mit?) Ha csak simán kérdeztél, és kiraktál három kártyát, akkor semmit.
3/8 Legoman válasza:
Huonak igaza van.
Kérdés is kell, különben nem jelentenek semmit.
4/8 A kérdező kommentje:
Három kérdés volt, mind a háromra három lapot raktam ki, ez volt az első.
Üzleti életben mi var rám arra voltam kiváncsi.
Azon belül : jo vagy rossz időszak jön?
Mire kell figyelnem?
Kire kell figyelnem,( bízom vagy tartanom).
2015. okt. 11. 12:10
5/8 anonim válasza:
Nap-fényes, ígéretes időszak, ördög-a vágyakra, ösztönökre, kísértésekre kell figyelned(ezek keresztbe tehetnek), Hold-egy nőre vagy egy olyan alakra kell figyelned, aki a háttérben, az árnyékban mozog, nem mutatkozik. A kettő nem zárja ki egymást. Lehet egy intrikus nő. Ezt jelenti, hogy ez-e a valóság, azt meg nem tudom. Nem én raktam ki a kártyákat.
6/8 anonim válasza:
Nap:Siker,remény...Ha fordítva van:illúzió...
Ördög : Szexualitás,ördögi tervek,veszély Ha fordítva van:nagy diszharmónia...Becsapás,átverés,hazugság,kihasználás....
Hold: Jóra fordul minden vagy valamennyire javul a helyzet.Fordított esetben: Rosszabbodik a helyzet.
7/8 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nem minden az, aminek látszik. Sikeres lehetsz és épp ezért kell vigyáznod. Van olyan személy körülötted, akinek szúrod a szemét és keresztbe akar tenni. Csalás áldozata lehetsz.
8/8 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy vigyázz...sokat akar a szarka, de nem bírja a farka....... Magyarán: egyelőre ne akarj túl sokat. Érd be kevesebb anyagi haszonnal is, különben ez lehet a veszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!