A jósok mért nem jósolják meg a lottónyerőszámokat?
ne zavarjon, de a jós inkabb eletvezetési tanacsadó.
elmondja az elejen, a jövöt nem tudja megmondani, csak lehetösegeket lát.
amit az ember vagy ki használ és észreveszi, vagy nem látja meg,és elszalasztja.
Azért nem mert a jósok nem látnak a jövőbe, legfeljebb ezt hazudják.
A 2-es válaszoló meg a tipikus megtévedt ezoterikus, aki belemagyarázza a hülyeséget a történtekbe. Merthogy:
A hétszer nyerő fazonról csak pár lap írt és elfelejtettek bármilyen valós forrást feltüntetni. Ellenben ez az állítólagosan baromi gazdag és szerencsés emberke külön weboldalon árulja a tuti módszert egy kis könyv formájában csak 42 dolcsi darabja. Akinek a szélhámos-detektora nem jelez be erre, az született balek.
A nő meg statisztikával keresi a kenyerét és kaparós sorsjegyekkel játszott. Azt gyanítják hogy statisztikával kitalálta hogy mely helyeken vásárolható a főnyeremény szelvény és ott felvásárolta az összeset az első - szerencsével nyert - nyereményéből. Illetve már olyat is olvastam róla hogy figyelte mely sorsjegyes játéknál maradt el a főnyeremény elvitele és ha már a nyereményjáték a vége felé volt, tehát a szelvények száma alaposan lecsökkent, az első nyereményéből megvásárolta a maradék szelvényeket, amik között ott volt a főnyereményes is.
Az meg hogy Ketteske szerint szándékosan nem nyernek pénzt a jósok, meg az emberiséget segítik... komolyan ekkora szamárságot, félelmetes a naivitása. :D
Tizenhármaska, te ezt sajnos sosem fogod megérteni, innen érzem, hogy a harmadik szemed mélyen csukva van. Nem hibáztatlak.
Próbálj meditálni és nyisd ki magad, hagyd, hogy a csakra szabadon áramoljon benned, ha ez sikerült, akkor utána beszélünk a harmadik szemedről.
Ha nem tudod miről beszélek, akkor googlezz rá, ha ezekkel végeztél és túl vagyunk a harmadik szemed kinyitásán, akkor majd mesélek neked a jósokról. Én egy jós dinasztia sarja vagyok, tudok egyet s mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!