Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki esetleg távolról (így interneten keresztül) kép alapján, vagy valamilyen módon tud jósolni?

Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 21:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%

Még kép sem kell! - nehogy félrevigye a jóst.

.

Megjósolható, ha hiszel kérdésed valóság-alapjában, az idő teltével hited erősödi fog.

Idős korodra elérheted a "szenilis szenilisszimus" fokozatot is!

Természetesen vigyáznod kell a forgalmas utak keresztezésére!

2015. okt. 30. 05:46
 12/22 anonim válasza:
igen,van aki képes rá. Ismerek egyet. Na jó túloztam. Lakik a közelemben egy személy. Így helyes.
2015. okt. 30. 18:55
 13/22 anonim válasza:
Létezik. A jóslás megvalósulásának esélye 50 %. Vagy bekövetkezik, vagy nem.
2015. nov. 3. 08:05
 14/22 Lenon válasza:
Én nem tudom, hogy hiszek e benne, még sose akartam jósoltatni, hidegen hagy... De ha létező dolog, akkor valahogy úgy működhet, hogy félig ezoterikus, félig pszichológiai, tapasztalat megfigyelésen alapuló dolog, amihez biztos hogy eszméletlen jó empatikus érzékkel kell rendelkeznie az illetőnek... De azért az olyan jóslatokban nem hiszek, mint például megmondom, hogy mikor lesz földrengés vagy nyerek e a lottón... inkább szerintem csak a tudat van, meg emberismeret.
2015. nov. 3. 10:52
 15/22 anonim ***** válasza:
Pénzért mindent. Amúgy tudtam, hogy ezt fogod kérdezni! :D
2015. nov. 4. 08:59
 16/22 anonim ***** válasza:
Ja, és nem fogtok összejönni. Bocs.
2015. nov. 4. 09:00
 17/22 A kérdező kommentje:
??? XD
2015. nov. 4. 14:39
 18/22 anonim válasza:
Létezik egyáltalán olyan, hogy valaki tud jósolni? Már nem a csirkecsontról beszélek, mert a "Sárkányok - A Hibbant-Sziget harcosai" című mesében, abból jósoltak, szóval biztos mű.. kö.. dik..??? Na ezt én se hittem el!
2015. nov. 5. 01:52
 19/22 nagypapa válasza:
"Jósolni lehetetlen. Különösen, ami a jövőt illeti!' - valahol olvastam.
2015. nov. 5. 08:21
 20/22 Stewie Griffin(real) ***** válasza:
Ha valaki jártas a "hidegolvasási technológia"-ban, akkor bármit megjósol és elmond bárkinek, legyen az akármilyen baromság. Abban az egyben hihetsz, hogy a jóslás és jövőbe látás csak és kizárólag annak jó aki csinálja.
2015. nov. 5. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!