Hiteles jóst keresek, valaki ajánlana?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sürgősen keresek egy hiteles jóst. Még ha ingyen nem is, de ne méregdrágán, mert gyémántbányát még nem nyitottam. Megköszönném, ha tapasztalatokat is írnátok, kinek mennyire jött be amit mondott. Köszönöm a válaszokat.2015. szept. 18. 10:57
1/9 anonim válasza:
Ilyen nem létezik, hiába is keresel.
4/9 anonim válasza:
Már hogy ne létezne, a Mari jósol kávézaccból, és a hitele is az egekben. (svájcifrankos)
5/9 Agent J válasza:
Beparázol-né tud neked segíteni
6/9 anonim válasza:
Még sokáig fog tartani keresésed, ugyanis a "hiteles" és a "jós" ellentmondó fogalmak.
Kivéve #4 válaszát.
7/9 anonim válasza:
Én ajánlom a tenyésztett hangyáimat mert azok olyan cukik hogy beszarsz.
8/9 A kérdező kommentje:
azért miért szarok be mert cukik? ennyi erővel a macskám mellett nap mint nap össze kéne fosni magam....annyira CUKI
2015. okt. 6. 17:19
9/9 anonim válasza:
Az vagyok. :) Ha gondolod írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!