Van itt olyan ember aki jósol így interneten keresztül fizetés nélkül?
Figyelt kérdés
2015. szept. 4. 23:11
1/12 anonim válasza:
Én igen! Megjósolom neked, hogy nagyot fogsz csalódni, amikor megtudod, hogy nem létezik jóslás!
2/12 anonim válasza:
Ha nem fizetsz, akkor visszaszorítod a gazdaságot és adófizetés alól akarsz kibújni.
Ismered azt a mesét? [link]
3/12 anonim válasza:
Én hosszú távú (1 év) időjárás előrejelzéssel foglalkozom, 100%-os pontossággal. Bárki részére megírom a lakóhelyére vonatkozó 1 éves prognózist, mely 100%-ban megbízható.
4/12 anonim válasza:
Ez nem a MamaHotel, igyenebéd csak ott jár!
5/12 anonim válasza:
én igen. Pl megjósolom neked, hogy meg fogsz halni.
6/12 gumicsizmás bagoly válasza:
Én. Nézz magadba és gondolj bele, hogy igazándiból mi a bajod és hogy ezen miért nem tudsz segíteni. NEM jósra van szükséged, hanem valakire, akivel megbeszélheted, mi baj. Egyebeket privátban.
7/12 anonim válasza:
Tarot kártya jós vagyok. 15 éve ezzel foglalkozom. Meg persze sok minden mással is, pl. ásványok, ásványékszerek, számmisztika stb. Nem csak azért szerencsétlen helyzet az, ha valaki nem akar fizetni a szolgáltatásért,mert nekem az minusz...hanem azért is,mert elakad egy idő után az energia. Gondolj bele. Egy jóslás idő és energia. Most ki az az ember, aki bármit is ingyen csinálna egy vadidegen ember kedvéért? Mikor kérheted meg a péket, hogy figyu, nekem csak 2 kifli kellene, süss már nekem ingyen. Ettől függetlenül én teszek kivételeket, mert nem célom lehúzni senkit. Ebből tisztességesen meggazdagodni úgysem lehet. Aki ebből jól él, az egészen biztos, hogy kóklerkedik (is). Azt én meg nem vállalom. Szóval, ha érdekel valami, írj rám. Megadom a weboldalam, facebook-os elérhetőségem is, és 1 kérdést ingyen most megnézek. Aztán majd meglátod, hogy bejön-e amit mondok....netán még vissza is térsz. ;)
9/12 Ozmium42 válasza:
Mondani akartam, hogy meg fogsz halni, de #5 megelőzött.
10/12 saszelló válasza:
Megjósolom,hogy nincs! A jóslásnak az a lényege,hogy fizess! És ha már fizettél,és hiszel is benne,az a te problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!