Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valós vagy nem?

Valós vagy nem?

Figyelt kérdés

Igaz hogy ez a kerdesem nem csak a joslasrol szol de kivancsi vagyok!

Szoval van egy fiu barati korbol aki mindig szemezik,keresi a tarsasagom szoval eszre veheto hogy tetszem neki,de mikor kozosegben vagyunk latom rajta hogy ideges es les a kozelembe Ferkozik a hatam mogott van kb 5percet majd le lep,de jo multkor pl kedveskedet:)

Ketto jos a facen azt irta tetszem neki de nem mert kozeledni mivel fel a vissza utasitasomtol.

De az automata is ezt dobta ki hogy kozel allok egy szerelemhez <3

Mit mondtok erre?

2015. szept. 3. 21:02
 1/6 anonim válasza:
100%
Én azt mondom, hogy nőnöd kell még pár évet, és akkor majd nem teszel fel ilyen buta kérdést egy ilyen buta kategóriában :)
2015. szept. 3. 21:04
 2/6 A kérdező kommentje:

De a ketto ossze függ szoval van benne valami nem de!?

Mert en ezen el igazodni nem tudok!

Es nem tinedzser vagyok ;)

2015. szept. 3. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti a valo vilagon kivül amit mi megfogunk es latunk letezik egy masik is, ami szemmel nem lathato csak sokan nem hisznek benne.
2015. szept. 3. 21:14
 4/6 anonim válasza:
Én őszintén kétlem hogy ez a kérdés valódi lenne. Bocsi kérdező, de szerintem te egy troll vagy. Ennyire ostoba (már elnézést) nem lehet valaki :)
2015. szept. 3. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan dugni akar.
2015. szept. 5. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:

3.valaszado vagyok

Bocsi de teves helyre irtam a vaalszt,nem ide akartam,igy semmi összefügges a kerdessel.

2015. szept. 6. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!