Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » 13 évesen, hogy tudnék jósolni...

13 évesen, hogy tudnék jósolni embereknek?

Figyelt kérdés
Értelmes váladzokar szeretnék
2015. aug. 1. 11:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
Milyen felnőtt? 15 vok de belátom h a jóslás egy b**zot nagy hülyeség már bocsánat...
2015. aug. 1. 15:22
 22/30 anonim ***** válasza:
88%

Én is úgy vagyok a jóslással, hogy nagy marhaság. De ettől még nem szólok be a kérdezőnek, ahogy egyesek tették... :)

Akinek nem inge ne vegye magára.

2015. aug. 1. 15:27
 23/30 anonim ***** válasza:
75%
Én sem szóltam be neki, szépen értettem meg vele hogy hülyeség..
2015. aug. 1. 15:32
 24/30 A kérdező kommentje:

Hát, hogy hol tudnék jósolni azt én sem tudom mi lenne a jobb?

Kártyából szeretnék jósolni.

2015. aug. 1. 15:32
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Abból maximum a tarot tűrhető, de évekig tart megtanulni rendesen értelmezni. Továbbra se tartom jó ötletnek hogy most megpróbálj felügyelet nélkül elkezdeni gyakorolni.
2015. aug. 1. 16:03
 26/30 anonim ***** válasza:
4%
Mièrt be lehetne szòlni hogy hulye ha komolyan elhiszi hogy lehet jósolni. Megjòsolom hogy nem fog menni :)))))
2015. aug. 1. 17:39
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyfelől a véleményed kinyilvánításának van kulturáltabb módja, másfelől pedig az, hogy valamiben nem hiszel, még nem bizonyítja, hogy az adott dolog nem létezik. De ha nem is létezik, mások hitét becsmérelni elég primitív gesztus.
2015. aug. 1. 18:12
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

"Mièrt be lehetne szòlni hogy hulye ha komolyan elhiszi hogy lehet jósolni."

Taps... Tudod, azért lehetne benned annyi tisztelet a másik iránt, hogy nem szólsz be neki azért, mert hisz egy bizonyos dologban. Biztos te is hiszel valamiben, gondolom nem esne jól, ha ezért beszólnának neked. :)

És miért lenne hülye? Mert hisz valamiben? Istenem, még csak 13 éves könyörgöm... Ha ő ebben szeretne hinni, akkor higgyen, ha ő jósolni szeretne, akkor próbáljon meg jósolni. Nem kell ezért beszólni neki, ráadásul nem kell lehülyézni...

Jó, neked az a véleményed, hogy nem létezik jóslás. De ettől még nem kell ilyen bunkó és primitív módon leszólni a másikat, aki ráadásul egy fiatal 13 éves gyerek. Én sem hiszek a jóslásban, sőt marhaságnak tartom az egészet. De ettől még nem hülyézem le azokat akik hisznek benne, mivel tiszteletben tartom az ő és mások véleményét is...

2015. aug. 1. 20:02
 29/30 anonim ***** válasza:
Egyrèszt igazatok van, sajnàlom. Ne haragudj kèrdezô kislàny. Màsrèszt bosszant az ilyen butasàg, mert màs butàkat vernek àt vele, sokszor pènzèrt.
2015. aug. 1. 20:23
 30/30 anonim ***** válasza:

Kérdező!!!

Jóslás létező dolog. Bár én inkább a látnokok tudásában bízok mint a sima jósokban, mindenesetre mindkettőhöz szükséges egy adottság. A megérzés adottsága és annak fejlesztése. Az a sok csaló aki evvel keresi a pénzét vagy tudatosan téveszti meg az embereket vagy egyszerűen azt hiszi magáról hogy tud jósolni, mert meg van Hozzá a képessége és a tudása. Én nem értek a témához, de sok könyvet el olvashatsz ahhoz hogy tudjad hogyan működik (mik a kártyák jelentése stb), de ettől még tehetséged nem lesz. Az vagy van vagy nincs, és nem mindegy hogy kicsit vagy tehetséges vagy nagyon. Ha érdekel a téma utána olvashatsz, próbálkozhatsz vele a saját vagy mások szórakoztatására, de ahhoz hogy megállapítsd tényleg van-e ehhez érzéked még nem hiszem hogy van elég önismereted, önkritikád. Persze ez abból is kiderülhet ha kipróbálod és pozitív vagy negatív visszajelzéseket kapsz.

Ebben a korban még nem döntheted el mennyire tudnál ezzel komolyan foglalkozni és hogy érdemes-e. Avval szerintem nincs baj ha próbálkozol vele, ismerősöknek, barátoknak jósolgatsz, de egyenlőre ne vedd komolyan a dolgot. És semmiképpen ne kérj érte pénzt!

2015. aug. 1. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!