13 évesen, hogy tudnék jósolni embereknek?
Én is úgy vagyok a jóslással, hogy nagy marhaság. De ettől még nem szólok be a kérdezőnek, ahogy egyesek tették... :)
Akinek nem inge ne vegye magára.
Hát, hogy hol tudnék jósolni azt én sem tudom mi lenne a jobb?
Kártyából szeretnék jósolni.
"Mièrt be lehetne szòlni hogy hulye ha komolyan elhiszi hogy lehet jósolni."
Taps... Tudod, azért lehetne benned annyi tisztelet a másik iránt, hogy nem szólsz be neki azért, mert hisz egy bizonyos dologban. Biztos te is hiszel valamiben, gondolom nem esne jól, ha ezért beszólnának neked. :)
És miért lenne hülye? Mert hisz valamiben? Istenem, még csak 13 éves könyörgöm... Ha ő ebben szeretne hinni, akkor higgyen, ha ő jósolni szeretne, akkor próbáljon meg jósolni. Nem kell ezért beszólni neki, ráadásul nem kell lehülyézni...
Jó, neked az a véleményed, hogy nem létezik jóslás. De ettől még nem kell ilyen bunkó és primitív módon leszólni a másikat, aki ráadásul egy fiatal 13 éves gyerek. Én sem hiszek a jóslásban, sőt marhaságnak tartom az egészet. De ettől még nem hülyézem le azokat akik hisznek benne, mivel tiszteletben tartom az ő és mások véleményét is...
Kérdező!!!
Jóslás létező dolog. Bár én inkább a látnokok tudásában bízok mint a sima jósokban, mindenesetre mindkettőhöz szükséges egy adottság. A megérzés adottsága és annak fejlesztése. Az a sok csaló aki evvel keresi a pénzét vagy tudatosan téveszti meg az embereket vagy egyszerűen azt hiszi magáról hogy tud jósolni, mert meg van Hozzá a képessége és a tudása. Én nem értek a témához, de sok könyvet el olvashatsz ahhoz hogy tudjad hogyan működik (mik a kártyák jelentése stb), de ettől még tehetséged nem lesz. Az vagy van vagy nincs, és nem mindegy hogy kicsit vagy tehetséges vagy nagyon. Ha érdekel a téma utána olvashatsz, próbálkozhatsz vele a saját vagy mások szórakoztatására, de ahhoz hogy megállapítsd tényleg van-e ehhez érzéked még nem hiszem hogy van elég önismereted, önkritikád. Persze ez abból is kiderülhet ha kipróbálod és pozitív vagy negatív visszajelzéseket kapsz.
Ebben a korban még nem döntheted el mennyire tudnál ezzel komolyan foglalkozni és hogy érdemes-e. Avval szerintem nincs baj ha próbálkozol vele, ismerősöknek, barátoknak jósolgatsz, de egyenlőre ne vedd komolyan a dolgot. És semmiképpen ne kérj érte pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!