Valaki volt mar josnonel? Es olyannal aki amit megmondott az be is kovetkezett? Szoval nem szelhamosra gondolok.
Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 15:13
3/7 anonim válasza:
Hát volt egy jósnő ismerősöm régebben, olyan dolgokat mondott, amit bele lehet magyarázni, hogy bekövetkezett, de ez is olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy nyerni fogok a lottón, persze, nyertem, kettesem lett... Szerintem ne pazarold el se a pénzedet, se az idődet ilyesmire, inkább olvass el egy jó könyvet.
6/7 anonim válasza:
Igen! A villanyát javítottam.
Előre megmondta, hogy működni fog a világítás ÉS LŐN!
7/7 anonim válasza:
Én voltam a legszkeptikusabb ezzel kapcsolatban,de mikor egy barátnőm rávett hogy elmenjünk egyhez, eléggé megdöbbentem.Hárman mentünk,a barátnőm én és a párom.Kb.80-100km-re lakott tőlünk,tehát ismeretség kizárva.Elsőként ha jól emlékszem kávézaccból,majd kártyából jósolt.Elsőként azt mondta hogy nemrégiben meghalt valakim,akit nagyon szerettem és még mindig nagyon kötődöm hozzá.Ez stimmelt,hisz nem sokkal azelőtt hunyt el a nagypapám,akit imádtam.De,mondom ezt szinte bárkire rá lehet mondani jó eséllyel.Na,azután mondta hogy lakás-ház vásárlást lát,és gondok lesznek a papírokkal.Ez is rohadtul bejött,mert éppen akkor már folyamatban volt egy lakásvásárlás és tényleg gondok voltak később a papírokkal,ezt akkor még nem tudtuk.Még mondta azt is hogy a szívkirályom nagyon szeret,22. éve vagyok a párommal.Azt is mondta hogy lát egy fiúgyermeket,aminek örültem mert akkor már 4 éve szerettünk volna gyereket de nem jött össze.A jósnő azt mondta 1-1.5 éven belül fog megszületni és fiú lesz.Egy év múlva kisfiam született.De amin leginkább megdöbbentem,mikor azt mondta,látja hogy anyukám fél az autóban...Ezt még a párom sem tudta,mert anyuéknak volt még régebben egy súlyos autóbalesetük,és azóta anyu nem volt hajlandó kocsiba ülni.Ezt egyszerűen nem tudhatta sehonnan!Emlékszem ott ültem,és futkározott a kezemen a libabőr....Az egyik kártyát amikor felfordította láttam rajta hogy rosszat jelenthet,mert addig folyamatosan beszélt,jó kedvűen,ott pedig elakadt és nem mondott semmit,csak gyorsan tovább ment,de én láttam rajta hogy valami rosszat láthatott.Ez kb.15 éve volt,és azóta nem voltam,de jó lenne elmenni megint,hátha a jövőre nézve adna egy két új infót.Szóval én azóta hívő lettem..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!