Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki jósolna nekem ingyen?

Valaki jósolna nekem ingyen?

Figyelt kérdés

2015. márc. 16. 15:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Mondtam, hogy átver téged nem bíztál bennem, hát így jártál. Egyébként megnyugtatok mindenkit, hogy SNISS nem egy Super Nintendo (SNES) retró

játékkonzol nevét tükrözi, amin nap mint nap játszottam. Számtalan pályát nyomtam le a Super Marion. A jövőddel kapcsolatban pedig nem szívesen osztok meg információkat, mert félek megváltozik a jövő, már amúgyis beleavatkoztam a történésekben. Az idő szövete nem játék.

2015. márc. 16. 17:02
 22/26 A kérdező kommentje:
Oké csak vicc volt. törölnéteka kérdést? :)
2015. márc. 16. 17:36
 23/26 anonim ***** válasza:
Most már elindítottál egy láncot...
2015. márc. 16. 17:38
 24/26 anonim ***** válasza:
Retkes a felhő mert telibefosta egy galamb. Ha nem bírod a másik fél órát, vagy a következő tartalommal kapcsolatban a mobil jegyek ára magasabb lesz. Az emberek között sok szerencsét próbálni vágyó vendégeit elégítik ki a megfelelő helyen.
2015. márc. 16. 20:00
 25/26 anonim ***** válasza:
Írj privátban!
2015. márc. 21. 11:07
 26/26 anonim válasza:
Igen OOOOOOOOOOOO aabraka dabra.Baszus tartos tejet ne vegye....
2015. márc. 27. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!