Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Nostradamus jóslatai eddig...

Nostradamus jóslatai eddig hány % pontossággal váltak valóra?

Figyelt kérdés

Akárkivel találkoztam, mindig azt mondták hogy a Nostradamus az egyik leghitelesebb lánok, próféciái szinte mindig beteljesültek... Kritikákat a jóslataival kapcsolatban épp ezért nehéz találnom.

A Fő lényeg hogy most olvasgattam a próféciáit és:

- ez a jóslata "megilyesztett"

"2016: Eddigre már lezajlottak a harmadik világháború utózengései is. Európa romokban hever. Növényzete, állatvilága csaknem teljesen elpusztult. Még tíz évig eltart, amíg Európa lassan-lassan ismét lakható lesz. A két szuperhatalom helyzete sem sokkal jobb."

2015. febr. 14. 11:16
1 2
 11/18 anonim válasza:
tudod érdekes énis olvastam a jóslatait és a 3. világháború után aztírja le hogy béke honol majd
2015. febr. 17. 20:57
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

10-es vagyok

Igen béke lesz, mert az lesz az utolsó háború.

Tíz évig eltart amíg helyrejön a környezet.

A két szuperhatalom helyzete nem sokkal jobb. Ezzel célozhatott arra is, hogy elpusztul az emberiség.

Persze remélem nem így lesz...

2015. febr. 21. 18:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez engem kicsit megilyesztett, mert èn olvastam egy magyar làtóról (màr nem tudnàm megmondani a nevèt), aki azt làtta, hogy ki fog törni a harmadik v.hàború (pontosan mikor azt nem tudta) ès rengeteg repülö szàll majd az ègen, amik olyan bombàkat dobàlnak le, amikböl szètrobbanva valami sàrga por fog hullani ès aki èrintkezik vele, legyen àllat, ember vagy növèny, az mind elszàrad, meghal! Azt tanàcsolta az embereknek hogy ha jönnek a repülök Oroszorszàgból, akkor zàrkózzanak be otthonaikba, tegyenek fekete papirt az ablakokra, kapcsoljàk le a làmpàkat ès gyújtsanak gyertyàkat! 72 óràig nem szabad kimenni a hàzból! Rengeteg ember meg fog halni ès àllat, kipusztul az összes növènyzet! 3 hètig vagy hónapig fog tartani a hàború, ezt sem tudta pontosan! De aki túlèli, az egy új vilàgba fog csöppenni! Teljesen elöröl kezdödik minden, mint amikor nagyszüleink voltak fiatalok!
2015. márc. 4. 23:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy így fél év távlatából és a migránsok áradatából az előző hozzászólók milyen következtetéseket vonnak le MA. Háború már van, ez tény. Folyik a keresztényüldözés és a népírtás.
2015. aug. 27. 16:03
 15/18 anonim válasza:
Ha utánna olvasnál tudnád hogy Nostradamus nem irt dátumot...
2015. szept. 1. 21:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha tényleg igaz ez akkor már nem sok van oda. :D Lehet, hogy beteges de én már várom mi fog történni...
2015. dec. 14. 18:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy hét hónapos háborúról volt szó, az aratások idején, egy másik "világból", teát nyárra tette. Sokszor megérzek dolgokat álmok útján, több mint egy éve menekülni kellett, a legapróbb faluban is iszlamisták jártak amerikai autókkal, a nőknek el kellett takarniuk az arcukat, indulni kellett. Pár hétre rá jöttek a menekültek...
2016. máj. 29. 15:50
 18/18 anonim válasza:
Nostradamus nem használt dátumot... Csak homályosan egymás mögé írta a félmondatait, jelzős szerkezeteit, ezért nagyon nehéz bármire is következtetni. Utólag aztán könnyű :)
2016. nov. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!