2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
Írnál nekem privátban, hogy ezt hogy kell alkalmazni?
2015. febr. 10. 15:29
3/8 Mafuyu válasza:
Én cigány kártyát használtam csak eddig, próbaképp. Meglepően pontosnak bizonyult. Anyósomtól kaptam, mivel említettem, hogy lehetséges van hozzá egy kicsi tehetségem, hogy jósolni tudjak, szerinte ezzel a legegyszerűbb tanulni. Neki olyan jóslást raktam ki, amit egy "hivatásos" jósnő is kirakott egyszer, magamnak pedig tökéletesen modelleztem az adott élethelyzetemet. Ehhez kapható olyan könyv, ami jól megtanít a kirakásokra, illetve magyarázatokkal, konkrét helyzetekkel rendelkezik.
4/8 anonim válasza:
francia kártya. Számolva a lapok megfelelő -1;0;1 értékeit megjósolom mekkora a hátrányom/előnyöm a házzal szemben. Ezt javaslom.
5/8 bézbózütő1000 válasza:
Magyar kártyát, mert azzal lehet zsírozni, színre színt játszani és snapszerozni. :D
6/8 bézbózütő1000 válasza:
Amúgy semmilyent mert nem lehet jósolni.
7/8 anonim válasza:
Komolyan, még vannak akik hisznek az ilyenekbe? Hókusz-pókusz.!!!
8/8 Lebannen válasza:
Én bankkártyát, de mindig az jön ki, hogy NULLA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!