Melyik jóskártyát használjam?
tényleg csak 1et használj, amelyikkel jobban kijössz.
nekem volt cigány és tarot kártyám, ez utóbbi közelebb állt hozzám. az angyalkártyát nem ismerem, de a cigánykártya mindig megmásíthatatlan végzetszerű dolgokat jósol. a tarot pedig a benned rejlő lehetőségeket mutatja meg, amivel vagy élsz, vagy nem (meghagyja a döntés jogát).
nem hinném, hogy feltétlenül meg kell semmisíteni, amelyiket nem akarod megtartani. én pl. a cigánykártyámat olyannak ajándékoztam, akit érdekelt, és szerette volna megtanulni. mindennek helye van a világban, a tárgyaknak, a halottaknak és az élőlényeknek is. az az ember örült neki, jó helye lett nála.
ja, és ne te dönts,várd meg, míg valamelyik kártya kiválaszt téged. azt meg úgyis megérzed.
A Tarotban éd az Angyalban bízok.
De inkább a Tarot.
A cigánykártya az inkább szerelmi kérdések és általános jóslásnál válik be,
A tarot kártya inkább útmutatásra szolgál
Szia!
Én nem értem, miért ne lehetne akár több kártyád is?! Hiszen más jellegű választ ad a tarot, és mást a cigánykártya, vagy az angyalkártya. Az tény, hogy egy idő után, h sokat kísérletezel, ki fog alakulni, hogy melyik a "kedvenced"; azaz melyik ad számodra megbízhatóbb válaszokat, melyiket tudod a legkönnyebben értelmezni, stb.
Én például kifejezetten gyűjtöm is a szép kártyákat; de használni már jó ideje csak egyet szoktam rendszeresen. Én a Kazanlár Emil féle tarot kártya értelmezését tanultam, így az az állandó paklim, ami mindig velem van; de néha, bizonyos helyzetekben én is húzok pl. angyalt.
Remélem, hogy tudtam segíteni,.
Szép napot neked!
ParlanDo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!