Clay Morrow kérdése:
Ha megtudhatnád halamálod dátumat hogy éreznéd magad? Vagy egyáltaláb ha lenne lehetőséged hogy megtudd, megtennéd-e?
Figyelt kérdés
Lehet van már ezer ilyen kérdés, csak szeretnék valami aktuálisabb válaszokat és hogy miért? Én nemrég megváltoztattam a véleményemet és inkább ezért vagyok kíváncsi.2015. jan. 18. 20:18
1/11 anonim válasza:
Ha megtudnám mikor van se változna semmi. Ha közel lenne, akkor csinálnék valami marhaságot még utoljára. Ha távol, akkor meg nem izgat, amíg el nem jön :D
2/11 anonim válasza:
Engem is érdekelne,amiatt amit előző válaszoló leírt:)20/L
5/11 anonim válasza:
A halamálod az egy ünnep?
Az egyáltaláb az azt jelentheti, hogy valakinek egyáltalán van egy lába, csak egy szóval?
Ezekre én is keresem a választ.
6/11 anonim válasza:
Engem nem érint, nincs halamálom.
7/11 A kérdező kommentje:
Mindjárt írok egy szépet. Mr. Szarkasztikus I és II mi lenne ha a kérdésre válaszolnátok és eltekintenétek a hibáról?
Menjetek máshova unatkozni.
2015. jan. 18. 23:07
8/11 anonim válasza:
Én nem hinnék neki, hiszem, ha látom.
9/11 anonim válasza:
Ha valaki tudja halála dátumát, akkor a gyorsonat elé is állhat, hiszen nem halhat meg hamarabb?
10/11 anonim válasza:
Felesleges, mert amint megtudod elkezdesz ellene küzdeni és megváltoztatod a sorsodat és akkor a dátum is változni fog. Volt olyan aki megálmodta a halálát hogy melyik úton hol szenved majd balesetet. Próbálta ugyanezt pozitív kimenetellel elképzelni, hogy túléli. Túl is élte de rá 1 évre ugyanott elütötték és meghalt. A halállal nem kell foglalkozni az életre kell koncentrálni és kihozni belőle amit lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!