Most tolem vesz le penzt az Astro show?
Figyelt kérdés
Nos az a helyzet,hogy ma probaltam felhivni az astro showt kulfoldrol(nem Magyarorszagrol). Felhivtam a szamot es nem torent semmi,letette magatol.Ez mit jelent? Remelem nem vesz le penzt a ka
kartyamrol folyamatosan
2015. jan. 12. 14:56
2/5 anonim válasza:
Ha letette és te is letetted, akkor nem vesz le már pénzt a hívás díján felül.
3/5 anonim válasza:
Sosem tudni az ilyen becsapós műsoroknál. Csak hívjad, nekik meg megy be a pénz, cserébe hablatyolnak valamit.
4/5 anonim válasza:
Percdíjas.
Nem tudom, mennyi idő telt el, de amint felvette valaki (vagy az automata) a vonalat, máris elkezdődött a percszámlálás.
A mobil egyenlegedet, amúgy te is le tudod kérni és ott, meg os nézheted.
5/5 anonim válasza:
Valószínüleg a hívás nem jutott el a célig, de javaslom, hogy inkább privát keress fel egy megbízhatónak látszó jóst, mert ott sok mindent nem mondhatnak el a szakemberek. Ráadásul sokkal kedvezőbb tarifával dolgoznak privátban a jósok, nálam például 5000 Ft-nak megfelelő összegért szinte minden kérdésre választ lehet kapni, míg ott ezért az összegért lehet tanácsadóhoz se jutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!