Melyik Tarot paklit használjátok? Miért azt?

Én pedig tanultam a jóslást, olyantól, aki ért hozzá és tud is jósolni, nem pedig csaló.
Ő úgy tanított engem, hogy ne nézzem meg a lapok jelentését, hanem a megérzéseimre hagyatkozva mondjam ki, amit látok, esetleg amilyen képeket látok a fejemben stb. Írjam körül az érzést, amit az adott lapnál érzek. Ő ért hozzá. És teljesen ingyen tanított, de azért mert megkértem rá, egyébként ő is csak hobbi szinten csinálja, de nagyon jó benne. :D

#11 Ha te jóslást tanultál én vagyok Óz a nagy varázsló. Nem mondok újdonságot, amikor azt mondom, hogy halvány lila gőzöd sincs a jóslásról, de nemcsak neked, hanem annak is, aki tanított téged remélem nem fizettél neki? :D

Spilerke, hidd csak el nyugodtan, hogy ért a jósláshoz. Nem tanfolyamon tanultam meg mindenféle ilyenen. Oda, akkor se mennék el, ha ingyen lenne. Én biztos embertől tanultam, aki nincs benne semmilyen ezo-s műsorban, se semmit nem szervez, de ha valaki megkéri, akkor jósol neki. Ő tanított engem is. Nem nehéz jósolni, de az tény, hogy nem is könnyű.
Nem hinném, hogy ezt így megtudnád állapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!