Spilerke kérdése:
Az ezotériások szerint milyen lesz a jövő 100 év múlva?
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 22:53
11/17 anonim válasza:
Szintet lép a föld, magasabb lesz a rezgés szám. A szeretet lesz az általános viselkedés nem pedig a kapzsiság és a rosszakarat. Ez 2030 előtt bekövetkezik, de nagyon kevés ember marad életben, kiválogatnak minket.
12/17 aries 2 válasza:
Az lesz, szeretet. Nem lesznek rosszakarók. Nem lesznek gépjárművek, környezetszennyés. Dolgozni kell, csak nem lesz robotolás. 12 nemzet fog uralkodni.
13/17 A kérdező kommentje:
Milyen rezgésszámról beszélünk? Itt mindenkinek elment a józan esze? :D
#12 Pedig valószínűleg 100 év múlva majdnemhogy minden erőforrást felélünk majd árvízek fognak pusztítani az emberek éhezni fognak egymást fogjuk ölni sárba és mocsokba fogunk fetrengeni. De ez csak az egyik variáció.
2015. jan. 2. 17:01
14/17 anonim válasza:
Kérdező. Ezekkel nem érdemes. Oly sötétek, mint a főd. Semmit nem tudnak az életről, a tudományokról, semmiről. Élnek a kis álomvilágukban. Értelmesen egységesen megmagyarázni semmit se tudnak, bizonyítani végképp. Primitívek, tudatlanok. Mit várhatunk tőlük? Zagyva gagyogást.
16/17 CraigVicious válasza:
Azért a kedves kérdező is megnézethetné magát egy orvossal. Alapból úgy tetted fel a kérdést mintha az ezotériákkal foglalkozókat kérdeznél. Aztán még te hülyézed le őket,mert a saját gondolatukat írják le?! Plusz a te 100 évvel későbbi világképed sem a legtisztább elme szüleménye.
17/17 A kérdező kommentje:
#16 Nagyon értelmes válaszokat kaptam, ami a rezgésszámomat illeti. Szerintem neked kéne megnézetned magad egy orvossal nem pedig nekem, én teljesen épeszű vagyok sokkal ellentétben. Amit én leírtam egy valószínű klímaváltozás eredménye lehet, persze ezt neked alapból tudnod kéne :P [link]
2015. jan. 7. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!