Valaki esetleg tudná nekem elemezni cigánykártya?
Kedves Timikelacika!
Érdekes vetés, amiből legjobban úgy lehetne pontos választ adni, ha ismerném a születési dátumotokat. Az esély ott van, de sok akadályt kell legyőznötök. Az Idegen férfi lapja szerint sokan nem is hisznek abban, hogy összeilletek, míg az Árulás maga a próbatétel. A Szerelmes férfi lapja jó, de megbízhatatlan a körülötte lévőkkel nézve. Figyelned kell a jelekre, mert kiszemelted hajlamos lehet a hűtlenségre. Jósként azt kell mondjam, hogy egy vetésből nem lehet végső következtetést levonni, bár összeilletek, minden a közös pillanatokon múlik. Érdemes lenne beszélned egy szakemberrel, ha mélyebben érdekel a dolog, mert magunknak jósolni majdnem lehetetlen.
Remélem segítségedre voltam!
Üdv: Szofril
köszönöm szépen elég szépen beletrafáltál(igaz), küldtem egy privi üzenetet ha esetleg tudnál segíteni kérlek!!
köszönöm nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!