Mi a véleményetek a jóslásról a médiában?
Nem tudtam igazán, hová tegyem ezt a kérdést mert a megfelelő helyen széttéptek volna a "hívek"! :)
Számos dolog terjed a világban amivel becsapják az embert, de azok legtöbbje jól álcázott így nem is veszi észre az egyén, hogy a hatása alá kerül. (butító vaóságshow-k, idióta önmutogató közösségi oldalak, stb.) De a jóslásról értelmes körökben köztudott, hogy csak ÁTVERÉS ami a gyenge, lelkileg sérült, hiszékeny emberek megtévesztéséből táplálkozik. Értem én, hogy pénz, de akkor is undorítónak tartom, hogy "közismert hazugságként" mégis mindenhol van rá kereslet. Azzal nehéz mit kezdeni ha valaki jóshoz jár és fizet neki szolgálataiért, de, hogy még a médiában is becsapják vele az embereket... ezzel az erővel indíthatnának olyan műsort is ahol nyomorék és szellemileg visszamaradott szerencsétlen embereket gúnyolnának! Nem értem miért hagyja ezt az ORTT!
Sokan azzal érvelnek, hogy értelmes, felnőtt embernek tisztában kéne lennie a cselekedeteivel, de éppen itt a bibi, hogy akkor ez esetben nem beszélhetnek ilyesmiről hisz akkor az érvelésüknek mondanának ellent, így viszont a dolog elismerten a "buta vagy hiszékeny" emberek megtévesztése!
Létezik ilyen de azok kamuk mind.
Van olyan ember akihez egy szót sem szólsz és elmondja az egész életedet de megkell válogatni kihez megy az ember mert sok csaló van
11-es
Szerintem azt az embert még mindig csak új hívják profi és nem rendelkezik jóstehetséggel. De a kérdésem nem is erről szól ezért nem szeretnék ez ügyben vitába elegyedni, elfogadom a véleményed! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!