Szeretnék egy jobban fizető állást találni mert nagyon keveset keresek, fogok -e találni és kb mikor?
Gyakorló fejvadászként elismert HR cégnél dolgozom, multicégeknek keresünk középvezetőket. Ebben a munkakörben különösen fontos a jóslási és ezotéria ismeretek megléte.
A legelső a kecskebél jóslás, amellyel a reggeli meetingen felérképezzük milyen esélyeink vannak a héten. Fontos kielemezni a bolygók együttállását, mert mégis csak benne van az "állás" szó, és mi azt keressük. A leggyakrabban a betanított fekete macskánkat járatjuk végig a billentyűzeten, miután teliholdkor felnyitott whiskas-konzervvel megetetjük, melyre egy kecskebak vérét csorgatjuk.
A cica értékes LinkedIn felhasználóneveket sétál össze a billentyűzeten, akiknek megnézzük a profilját. Ebben nagy segítségünkre válnak a látó és boszorkányvadász kollégáink, akik ki tudják szűrni a negatív energiákat ami a profilokból árad. Az életrajzi adatokat tarokk-kártyával ellenőrizzük vissza, amennyiben stimmel a végeredmény, természetesen elkészítjük a részletes horoszkópot. A profilképből végül aurafotót készítünk, melyet spiritisztáink kielemeznek. Ez adja a kulcs információt ahhoz, hogy mekkora pénzenergiát tud átküldeni a munkáltató a jelöltnek havonta.
Ebből is láthatod, komplex szakma a mienk.
Az AsztroShow telefonon felkeresésének ajánlása jó ötlet!
Igaz emeltdíjas, de küldenek pénzenergiát!
Igaz, neked és családodnak nem lesz kajára pénz, de gyomrod korgása jalzi, hogy még nem vált valóra az igéret!
.
Most azért keresel nagyon keveset, mert nem keresel - jól fizető, képzettségednek és érdeklődési körödnek megfelelő állást.
Megtalálásának esélye 1:1-hez.
Ideje: amikor az álláskeresésed sikeresen zárul.
Csak rajtad múlik.
Mond el reggelente hogy Én vagyok a felelős az életem irányításáért.
Ha szeretnél valamit tegyél érte. Így működik.
Lefekvés után, de még elalvás előtt képzeld el magadat amint azt a jobb állást csinálod. Ezt is érdemes addig amíg megszerzed az új munkát.
Hajrá! Én szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!