Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szeretnék egy jobban fizető...

Szeretnék egy jobban fizető állást találni mert nagyon keveset keresek, fogok -e találni és kb mikor?

Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 19:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Birkaval is lehet, de akkor ugrott az erzsebet utalvany!
2014. okt. 24. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:
64%

Gyakorló fejvadászként elismert HR cégnél dolgozom, multicégeknek keresünk középvezetőket. Ebben a munkakörben különösen fontos a jóslási és ezotéria ismeretek megléte.

A legelső a kecskebél jóslás, amellyel a reggeli meetingen felérképezzük milyen esélyeink vannak a héten. Fontos kielemezni a bolygók együttállását, mert mégis csak benne van az "állás" szó, és mi azt keressük. A leggyakrabban a betanított fekete macskánkat járatjuk végig a billentyűzeten, miután teliholdkor felnyitott whiskas-konzervvel megetetjük, melyre egy kecskebak vérét csorgatjuk.

A cica értékes LinkedIn felhasználóneveket sétál össze a billentyűzeten, akiknek megnézzük a profilját. Ebben nagy segítségünkre válnak a látó és boszorkányvadász kollégáink, akik ki tudják szűrni a negatív energiákat ami a profilokból árad. Az életrajzi adatokat tarokk-kártyával ellenőrizzük vissza, amennyiben stimmel a végeredmény, természetesen elkészítjük a részletes horoszkópot. A profilképből végül aurafotót készítünk, melyet spiritisztáink kielemeznek. Ez adja a kulcs információt ahhoz, hogy mekkora pénzenergiát tud átküldeni a munkáltató a jelöltnek havonta.

Ebből is láthatod, komplex szakma a mienk.

2014. okt. 24. 21:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Az AsztroShow telefonon felkeresésének ajánlása jó ötlet!

Igaz emeltdíjas, de küldenek pénzenergiát!

Igaz, neked és családodnak nem lesz kajára pénz, de gyomrod korgása jalzi, hogy még nem vált valóra az igéret!

.

Most azért keresel nagyon keveset, mert nem keresel - jól fizető, képzettségednek és érdeklődési körödnek megfelelő állást.

Megtalálásának esélye 1:1-hez.

Ideje: amikor az álláskeresésed sikeresen zárul.

2014. okt. 25. 07:23
 14/17 Napfonat ***** válasza:
Igen, fox találni egy jobban fizető állást, és kb. 2046. május 32-én.
2014. okt. 25. 10:01
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

Csak rajtad múlik.

Mond el reggelente hogy Én vagyok a felelős az életem irányításáért.

Ha szeretnél valamit tegyél érte. Így működik.

Lefekvés után, de még elalvás előtt képzeld el magadat amint azt a jobb állást csinálod. Ezt is érdemes addig amíg megszerzed az új munkát.

Hajrá! Én szurkolok neked!

2014. okt. 25. 20:38
 16/17 10 deka farhát ***** válasza:
15-nek: azért nem baj, ha néha figyeli a jobline-t is.... :)
2014. okt. 28. 10:21
 17/17 anonim ***** válasza:
A jobline a sátán játékszere.
2014. okt. 28. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!