Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mikor jön el a világbéke?

Mikor jön el a világbéke?

Figyelt kérdés

2014. okt. 20. 18:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Majd ha valaki kitalálja, hogy szerezhessen meg bárki bármit anélkül hogy másnak ártana vele. Tehát sosem jön el.

A 8-as válaszoló meg téved, a pénz csak értékmérője a javaknak, az emberek azelőtt is agyonverték egymást a javakért mielőtt kitalálták volna a pénzt. Pénz előtt a nem mindenki által hozzáférhető hasznos javak felhalmozása jelentette a gazdagságot, mint pl a juhok, só stb.

A pénz meg jó, lehetővé tette a cserekereskedelem kiváltását, ami azért volt kínos módja a kereskedelemnek mert találkoznia kellett két embernek akiknél pont az a cucc volt amire a másik vágyott. Egyéb esetben meg maradt lehetőségnek több közbülső fél bevonása a cserébe, vagy a lopás/rablás.

És még ha a javakért való harc meg is szűnne, akkor is maradna a pénzzel (munkával) nem mérhető dolgokért való harc, legyen szó nőről, szent helyről, erőforrásról, pl olaj stb.

2014. okt. 21. 23:43
 12/21 anonim ***** válasza:

A csere kereskedelem is egyfajta fizetőeszközös rendszer, ha juhokkal fizetsz akkor az lesz a pénzed. Én olyan rendszerre gondoltam ahol mindenki a társadalom számára hasznos munkát végez egyszerre és nincs pénz, tehát azért h dolgozol, ingyen megkapsz bármit.

Most az ilyen apróságokat, hogy nőügyek, tegyük félre mert attól nem fog függeni a világbéke xD

2014. okt. 22. 00:40
 13/21 anonim ***** válasza:

Ok, 12-es értem, én is pont arra akartam rámutatni hogy a pénz mellett van más fizetőeszköz is. Viszont mi van azokkal akik nem akarnak dolgozni, csak felvenni az ingyen javakat? Meg azokkal akik különbet vagy többet akar a többinél akár erőszak útján is? Már is lőttek a világbékének.

A probléma az hogy teljesen mindegy mennyire biztosított a jólét, mindig lesz valaki aki többet akar. Bármi áron. Önzőségből, hitből vagy csak a balhé kedvéért. Az utópiák mindig azon buknak el, hogy nem számolnak az emberi természettel.

A nőügyek elbagatellizálását meg magyarázd a trójaiaknak! :)

2014. okt. 22. 18:23
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
Soha. Sajnos. Több igaz dolgot írtatok. Valami kimaradt: Az ember még a presztizsért is képes ölni: az én lovam szebb - sok van - "Én vagyok a főokos, én,csak én csak én csak én."
2014. okt. 24. 18:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Majd ha mindenki olyan érzelemvilággal fog rendelkezni,mint én!(nagyon érzékeny vagyok) és ha erkölcsös lesz mindenki..vagyis soha.
2014. okt. 24. 20:29
 16/21 xeniah ***** válasza:

Hamarosan. És ezer évig fog tartani itt a földön. De előtte is háború, utána is háború. És aztán az igazi béke a mennyországban lesz. Bővebben a Bibliában olvashatsz erről.

"Ítéletet tart a nemzetek fölött, megfenyíti a sok népet. Kardjaikból kapákat kovácsolnak, lándzsáikból metszőkéseket. Nép a népre kardot nem emel, hadakozást többé nem tanul." Ézsaiás 2:4

2014. nov. 11. 20:29
 17/21 anonim válasza:
akkor lesz világbéke, ha a világot olyan emberek irányítják, akik minden erejükkel a többi ember jólétéért és boldogságáért dolgoznak! Már egyre több ilyen ember van, akik minden ember javára szeretnének tevékenykedni, csak nem a vezető pozíciókban. De most a vízöntő sugárzások miatt, amit egyébként minden normális ember érez a szívében, hozzá segítí,
2014. dec. 24. 12:09
 18/21 anonim válasza:
az embert ahhoz, hogy ő is az emberiség azon részéhez tartozzon, aki már elsősorban nem egoizmusdól, nem csak saját javára cselekszik, hanem az egész emberiségért.
2014. dec. 24. 12:13
 19/21 Adri+ válasza:
Szia. Az egész emberiségért, önzetlenül gondolkodók ÉS tevők idején. Pár éven belül is eljöhet a világbéke. Ehhez kell: Önellátó családi ökogazdaságok sokasága, termény és hsznállatbank, aki a közösségért igyen dolgozik, online felület. Megszűnik a pénz, a pénzügyi és gazdasági szektor jelen formája
2015. máj. 17. 15:29
 20/21 Adri+ válasza:
valamint megszűnik a közigazgatás jelen formája.Továbbá,ha a jelen városvezetőktől-szociális szerveken át-a miniszterelnök úrig midenki megfogja a munka hasznosabbik végét.Nem feltétlen kapa kell a kezükbe, ez nem a kőkorszak.Csak1kis belátás.Mindenkinek joga van békében és közössgben +becslve élni.
2015. máj. 17. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!