Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Aki ért hozzá, mit tud kiolvas...

Aki ért hozzá, mit tud kiolvasni belőle?

Figyelt kérdés

Köszönöm a választ, előre is.

[link]

[link]

2014. szept. 11. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól hogy lefényképezed a tenyered,és egy képen megmutatod,még nem fog senki kiolvasni neked belőle semmit.Bár én nem hiszek ebbe az egész kiolvasós dologban,annyit szerintem tudok hogy általában kitapintják az életvonalad,stb..aki csak belenéz és megmondja a dolgokat,az csak egy csaló szerintem.
2014. szept. 11. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól olvasom tenyered:

1.: nem végzel mezőgazdasági munkát (kapálás), mert nincsenek bőrkeményedéseid;

2.: nem szereted, ha mocskos a tenyered;

3.: nem foglalkozol mechanikus forgógépek javításával, mert ha tenéd, lennének gépolaj-maradványok tenyeredben még alapos kézmosás után is;

4.: nem vagy született táltos (nekik ugyanis hat ujjuk van kezenként).

.

Ha valamelyik megállapításom téves, kérlek, tudasd velem, hogy legközelebb ne forduljon elő!

2014. szept. 12. 06:41
 3/5 A kérdező kommentje:

2.

Jó volt az elemzés. :D

Egyébként létezik ilyen folyékony kesztyű cucc, amitől nem ragad az olaj a kezedre.

Villanyszerelő vagyok, azért a sok veséstől van bőrkeményedés a kezemen, csak a képen nem látszik.

2014. szept. 12. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha van bőrkeményedés tenyereden, de az az általad mutatott képen nem látszik, akkor átverve érzem magam, hiszen hamis kép alapján kéred véleményünket!
2014. szept. 12. 22:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Meg van vastagodva a bőr.
2014. szept. 12. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!