Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki csinálna nekem numeroló...

Valaki csinálna nekem numerológiai elemzést?

Figyelt kérdés
Kissé kétségbeesett vagyok az életemmel kapcsolatban, párkapcsolat és egyéb területen is. Pénzem nincs most arra, hogy egy ilyen dologgal foglalkozó személyhez elmenjek és neki fizessek az elemzésért. Nem is kérnék én sokat, csak hogy egy kis utánanézés alapján azt mondja valaki, hogy jó úton járok-e, van-e jövője a párkapcsolatomnak, vagy sem.
2014. júl. 29. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem, nem jársz jó úton. Hogyha hagyod hogy más mondja meg, hogy van-e jövője a párkapcsolatodnak, akkor nem is lesz jövője. Ha összefogtok, bele adtok mindent és kitartotok egymás mellett, akkor van jövője. Ha nem teszitek, akkor nincs, attól függetlenül hogy a számok mit mutatnak.
2014. júl. 29. 13:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazat adok neked, de olykor-olykor az életemben felbukkan a kíváncsiság, hogy x ember mit mond. Nos, az előző fontos férfi esetében is kikértem valakinek a tanácsát (számmisztika) Akkor nem hittem neki, mert alapjáraton nem vagyok egy efféle dolgokban hívő ember. A lényeg, hogy visszagondolva, minden igaz volt amit a jós mondott.
2014. júl. 29. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!