Van közöttetek olyan aki számítógépen keresztül megtudná állapítani az életem? Valakinek van ilyen képessége? (leoltást nem kérek)
Persze csak olvasni kell a hozzáá, az visszatükrözödik a beszédben, a gondolatirányában és a felfogásban, alkalmazott szabályokban és a benyomásban.
Szal te szkeptikus és tudatlan vagy szerintem, képességeket akarsz magadnak, türelmetlen és rideg. Kevés szeretet lehet az életedben, és tudatlanság, félelem is. És még az is lehet hogy depis vagy kétségbeesett vagy. remélem eltaláltam de ha nem az se baj...
Az jó ha még gyerek vagy, mindenki átesik a tudatlanságon, sokkal rosszabb ha felnöttkorban kap el ilyesmi, mert akkor már rajtad a felelősség és vérciki dolog hibázni. Mire felnött lesz az egyén, sokat erősödik és élete kiteljesedik és ekkor megkapja életfeladatát is.
Gyerekként találnod kell barátokat, sokat szórakozni, alapvető lelki dolgokat, kedvességet tanulni, és kikapcsolódni, ez az elsődlege feladat. Megfelelni a felnötteknek és a sulinak aztán szakmát, megélhetést szerezni ez a másodlagos feladat.
Megállapítom hogy élsz.
(Számítógépen keresztül csináltam, nem mobilon.)
Ééééés igen, itt a bizonyíték!!!
Mikor elolvastam a kérdésed, látomások törtek rám a múltadaddal kapcsolatban... Teljesen átérzem, hogy milyen helyzetben vagy. Tanácstalanság gyötör.
Ne csak várd, a szerencsét, tegyél is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!