Anyukám jósnőnél járt. Én most készülök az esküvőmre. A jósnő azt mondta neki hogy a házasságom hiba lesz. Nem hiszek az ilyen dolgokban, de mégis beleültette a fejembe a rosszat. Ti hinnétek neki?
Én nem hiszek a jósolásban, mert a sorsunkat mi alakítjuk. A jövő még nem történt meg, az a mi döntésünk szerint fog alakulni.
A testvérem ellenben velem hisz a jóslásban, és évente egyszer el is megy. 5 évvel ezelőtt ment férjhez a húgunk. A tesóm elment a jósnőhöz és azt mondta neki, hogy beszélje le a húgát az esküvőről, mert pokol lesz az élete ha férjhez megy. Elmondta nekem, és a húgomnak is. Én tartottam magam ahhoz, hogy mindenki a maga sorsának kovácsa. A húgom kicsit megsértődött, de nem hitt a tesómnak. Meglett az esküvő,és be kell vallanom a jósnőnek igaza lett. A húgom élete 1 év házasság után pokollá változott. Házassága második évében elmenekült a férjétől, de megtalálta, és úgy megverte, hogy több csontja is eltört. Feljelentette, de hiába. A külvilág, és bíróság szemében a férje példás ember volt. A húgom végül fojtogatás miatti súlyos sérülés miatt kórházba került, ahol az ügyeletes orvos tett hivatalos feljelentést. 1 évig még mi sem tudtuk hol él, annyira elrejtőzött a férje elől. Szerencsére elváltak, és talán most kezd helyre jönni..
Ez a jóslás sajnos bejött...
Nekem az edzőtársam (40-es férfi) mesélte hogy régen a feleségével utálták egymást..mentek buliba volt közös barát akkor is megjegyezték ez meg minek van itt stb.
a csajnak a húga volt jósnál és mondta jósoljon vmit a nővèrének mert igen szerencsétlen pàrkapcsolati téren..
mondta a jós hogy olyan emberrel sodorja majd össze az élet akit már ismer de teljesen mások a nézeteik stb.
aztán volt a srácnak egy síbalesete
pont a csajhoz került röntgenre...meghívta kávézni..9év házasok..
mondta a srác hogy olyan a kapcsolatuk mint az ikerláng megtalálta a másik felét holott utálták egymást..
szóval nekik bejött amit jósoltak a teso által nem neki..
attól függetlenül szerintem ne parázz én nem hallgatnék másra..amúgy is ha az ember szeret vkit mondhat bárki bármit (család, jós..)úgyse hallgat senkire..
Bár én hiszek a jóslásban,de ezekkel a jósokkal szemben mégis totál szkeptikus vagyok.
1.Az Elixír újság "fantasztikus" annak idején agyon reklámozott jósnője Szilágyi Pötyi,tök bunkó és lekezelő módon azt jósolta nekem,hogy egy rakás szerencsétlenség vagyok és velem évekig nem fog semmi történni.
Na már most annyira nem történt "semmi",hogy egy év múlva megszületett az 1. gyerekem,aki nagyon pozitívan változtatta meg az életem.
(egyébként láttam Pötyi fején,a tipikus vénasszonyok fiatal nőkkel szembeni irígységét és éreztem jót nem várhatok tőle,majdnem sarkon fordultam,de ha már addig elmentem,hát leültem.Legalább elmesélhetem a rossz tapasztalatomat)
2.Az ismerősömnek egy másik jósnő lefixálta,hogy a férje kb 1 éven belül meg fog halni.Azóta eltelt már vagy 20 év.
3.Gyanús,hogy az anyád nem akarja a férjhez meneteled és evvel akar nyomást gyakorolni rád.
A saját életed éld,ne hagyd magad befolyásolni.Az enyém is azóta jó,hogy leépítettem a szülőket,akik képtelenek voltam rólam leválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!