Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Anyukám jósnőnél járt. Én...

Anyukám jósnőnél járt. Én most készülök az esküvőmre. A jósnő azt mondta neki hogy a házasságom hiba lesz. Nem hiszek az ilyen dolgokban, de mégis beleültette a fejembe a rosszat. Ti hinnétek neki?

Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 20:15
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok a női tag. És az is igaz, hogy könnyen befolyásolható, és elbizonytalanítható vagyok. Mindig is ilyen voltam sajnos. Egyébként a családunk összes tagjáról mondott dolgokat. Körülbelül 1 órán át tartott a dolog.
2014. febr. 16. 20:58
 12/34 anonim ***** válasza:
60%
Komolyan egy idegen nő pénzért ezt mondta, te meg még fel is szopnád? Ezen idegeskedsz? Szánalmas már bocs... Az ilyenek meg is érdemlik a stresszt amit ez a hülyeség okoz. Az ilyen "jós" okat ott fejelném meg ahol vannak.
2014. febr. 16. 21:06
 13/34 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek a jósolásban, mert a sorsunkat mi alakítjuk. A jövő még nem történt meg, az a mi döntésünk szerint fog alakulni.

A testvérem ellenben velem hisz a jóslásban, és évente egyszer el is megy. 5 évvel ezelőtt ment férjhez a húgunk. A tesóm elment a jósnőhöz és azt mondta neki, hogy beszélje le a húgát az esküvőről, mert pokol lesz az élete ha férjhez megy. Elmondta nekem, és a húgomnak is. Én tartottam magam ahhoz, hogy mindenki a maga sorsának kovácsa. A húgom kicsit megsértődött, de nem hitt a tesómnak. Meglett az esküvő,és be kell vallanom a jósnőnek igaza lett. A húgom élete 1 év házasság után pokollá változott. Házassága második évében elmenekült a férjétől, de megtalálta, és úgy megverte, hogy több csontja is eltört. Feljelentette, de hiába. A külvilág, és bíróság szemében a férje példás ember volt. A húgom végül fojtogatás miatti súlyos sérülés miatt kórházba került, ahol az ügyeletes orvos tett hivatalos feljelentést. 1 évig még mi sem tudtuk hol él, annyira elrejtőzött a férje elől. Szerencsére elváltak, és talán most kezd helyre jönni..

Ez a jóslás sajnos bejött...

2014. febr. 16. 21:32
 14/34 anonim ***** válasza:

Nekem az edzőtársam (40-es férfi) mesélte hogy régen a feleségével utálták egymást..mentek buliba volt közös barát akkor is megjegyezték ez meg minek van itt stb.

a csajnak a húga volt jósnál és mondta jósoljon vmit a nővèrének mert igen szerencsétlen pàrkapcsolati téren..

mondta a jós hogy olyan emberrel sodorja majd össze az élet akit már ismer de teljesen mások a nézeteik stb.

aztán volt a srácnak egy síbalesete

2014. febr. 16. 23:40
 15/34 anonim ***** válasza:

pont a csajhoz került röntgenre...meghívta kávézni..9év házasok..

mondta a srác hogy olyan a kapcsolatuk mint az ikerláng megtalálta a másik felét holott utálták egymást..

2014. febr. 16. 23:43
 16/34 anonim ***** válasza:

szóval nekik bejött amit jósoltak a teso által nem neki..

attól függetlenül szerintem ne parázz én nem hallgatnék másra..amúgy is ha az ember szeret vkit mondhat bárki bármit (család, jós..)úgyse hallgat senkire..

2014. febr. 16. 23:47
 17/34 Laylah ***** válasza:
92%
Nem kellett volna elmondania, de ha már így történt, nem kéne ezen agyalnod. Vedd könnyedebben, lesz ami lesz alapon. Ha sokat gondolkodsz ezen, akkor valóban, akaratlanul is bevonzod a dolgot, mert a párod sem hülye, észreveszi, hogy bajod van, nem bízol benne, és egy idő után megunhatja, és tényleg máshol fogja keresni a boldogságot, ha egy savanyú asszony várja otthon. Másrészt ami meg kell élned, úgyis megéled. Ha úgy kell lennie, hogy mégsem alakul jól a házasságod, akkor ha a fene fenét eszik, akkor se tudod jóvá tenni. Szóval ízi rájder, öcsém! :) És sok boldogságot (mert az a jósnő lehetett kókler is)!
2014. febr. 17. 11:35
 18/34 anonim ***** válasza:

Bár én hiszek a jóslásban,de ezekkel a jósokkal szemben mégis totál szkeptikus vagyok.

1.Az Elixír újság "fantasztikus" annak idején agyon reklámozott jósnője Szilágyi Pötyi,tök bunkó és lekezelő módon azt jósolta nekem,hogy egy rakás szerencsétlenség vagyok és velem évekig nem fog semmi történni.

Na már most annyira nem történt "semmi",hogy egy év múlva megszületett az 1. gyerekem,aki nagyon pozitívan változtatta meg az életem.

(egyébként láttam Pötyi fején,a tipikus vénasszonyok fiatal nőkkel szembeni irígységét és éreztem jót nem várhatok tőle,majdnem sarkon fordultam,de ha már addig elmentem,hát leültem.Legalább elmesélhetem a rossz tapasztalatomat)

2.Az ismerősömnek egy másik jósnő lefixálta,hogy a férje kb 1 éven belül meg fog halni.Azóta eltelt már vagy 20 év.

3.Gyanús,hogy az anyád nem akarja a férjhez meneteled és evvel akar nyomást gyakorolni rád.

A saját életed éld,ne hagyd magad befolyásolni.Az enyém is azóta jó,hogy leépítettem a szülőket,akik képtelenek voltam rólam leválni.

2014. febr. 17. 11:40
 19/34 Laylah ***** válasza:
90%
Nem szoktam másoknak jósolni, de most kíváncsiságból vetettem rád én is. Az eredmény: hűség-katonatiszt-pénz. A múlt oldalán tisztán látszott, hogy ez az információ szinte megbetegít téged, nincs rád jó hatással, a vágyak oldalán ott volt, hogy szeretnéd, ha minden rendben lenne és nagyon sokat gondolsz erre az egészre. A hűség-katonatiszt-pénz kombó pedig abszolút jó jelnek mutatkozik. A hűség egyértelmű, bár szerintem a katonatiszt hozzá kapcsolódik. Ezzel azt a jelentést kapja, hogy a párod hűséges lesz. A pénz pedig bővelkedést szimbolizál, nem feltétlen anyagi értelemben, tehát jelent jó, szeretetteljes kapcsolatot is. Időtartamot nem határoztam meg, ez most jut eszembe... Szóval ezt veheted 1 éves előrejelzésnek, továbbit nem tudok garantálni. :)
2014. febr. 17. 11:51
 20/34 anonim ***** válasza:
Most én is vetettem neked, az én kártyáim csak arra figyelmeztetnek, hogy a párodnak gyermekkel, termékenységgel kapcsolatos gondjai, aggodalmai lesznek. Nem tudom, van - e gyereketek, vagy terveztek - e, esetleg párodnak van - e. De semmi olyat nem mutatnak, hogy rossz természetű vag neadjisten hűtlen lenne.
2014. febr. 17. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!