Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Kinek jött már be jóslás?

Kinek jött már be jóslás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:) Anyukám éppen most telefonált, hogy tegnap járt jósnőnél, aki tarot kártyából jósolt neki. Rólam is kérdezett, persze a jósnőnek nem mondott semmit. Egy gyermeket ábrázoló kártyát kapott, ami szerint 3-4 hónap múlva gyermekáldás vagy nagy változás (pl. új munka) várható. Hozzáteszem, már másfél éve várunk a babára, és hiszek a spirituális, ezoterikus dolgokban.

Vélemények, tapasztalatok? :)

2014. febr. 4. 13:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
A jósnőnek bejön. Kérdező, az ég áldjon meg, 2014-t írunk!
2014. febr. 5. 15:51
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a roppant értelmes válaszod.

Ez is egy vélemény, de igazából tapasztalatokra lettem volna kíváncsi.

Az ilyen földhözragadt, pesszimista, kötekedő emberek miatt ilyen megkeseredett ez az ország.

További szép napot! :)

2014. febr. 6. 07:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Bemasolom neked ide amit egy masik kerdeshez irtam:

En voltam mar egy par josnal,azt kell mondjam,hogy mind kokler volt,kiveve 1-et viszont ö is csak a közvetlen jövöt tudta megmondani de azt ugy,hogy amikor meg is törtentek a dologok meg is ijedtem.:-) Azota is rengeteget olvasok a joslasrol,en hiszek a kartyaban viszont tudni kell,hogy a kartya kivetese is csak a közvetlen jövöre lehet ervenyes es inkabb hasznos arra,hogy megmutassa,hogy ha igy vagy ugy folytatod tovabb akkor annak mi lehet a következmenye.Szoval,te alakithatod a sorsodat,ezert lehetseges akar naponta kartyat kidobni hisz a jövö keplekeny,töled függ. En ebben hiszek.

2014. febr. 6. 14:25
 4/12 Laylah ***** válasza:
100%
Klasszikus 72 lapos tarotban nincs gyermeket ábrázoló lap... Viszont ha lenne, akkor igen, kétféleképpen lehet értelmezni, ahogy a jóslást végző személy el is mondta. A gyermek képére utaló lapok mindig vagy konkrét gyermekáldást, vagy valami új dolog létrejöttét jelzik, ami az élet bármely területére vonatkozhat. Én a jóslást végző személy helyében raktam volna még mellé 1-2 lapot, hogy kicsit konkrétabbat tudjak mondani.
2014. febr. 6. 17:24
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. febr. 6. 17:59
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem a tarot kártyán volt a csecsemő, hanem az angyalkártyán, amit a tarot lap mellé kellett húzni :)

A tarot lapra anyukám nem emlékszik, de a jelentése megújulás volt.

2014. febr. 8. 15:18
 7/12 anonim válasza:
78%
Én voltam jósnőnél.Meggyújtott egy gyertyát.Azonnal elaludt a láng.Azt mondta megfog halni valaki a családban. Így is lett,pár hétre rá apukám meghalt. És majdnem minden más bejött.
2014. febr. 14. 20:36
 8/12 A kérdező kommentje:

Úristen! Sajnálom... Ez nagyon durva :(

Anyukámnak is elmesélte az egész életét, sőt amit a közeljövőre mondott, az is sorban bejött neki.

Pl. nagymamám Parkinson+ Alzheimer-kóros már 3 éve, és jó ideje nem beszél. Ezt ugye nem tudhatta a jósnő, mégis azt mondta anyukámnak:

"Édesanyádnak valami súlyos betegsége van, és sokszor úgy érezhetitek, hogy haragszik rátok vagy nem szeret. De nem így van, csak a betegsége akadályozza abban, hogy kimutassa az érzéseit."

Az új kapcsolatát is tudta, éppen akkor jött össze valakivel.

2014. febr. 15. 09:16
 9/12 anonim válasza:
100%
Most megint szükségem lenne jósnőre,de már nem merek jósnőhöz fordulni. Elajándékoztam egy nagyon kedves cicámat én hülye,és elszökött onnan. Szeretném megtudni él-e még,vajon viszont fogom-e látni? :( de nem merek elmenni. A remény még mindig jobb. Egyébként a jósnő megmondta,hogy a férjem vidékre jár dolgozni,ami igaz. Azt is,hogy vettünk egy házat. Azt is,hogy felakarjuk újítani Mindezt honnan tudta volna? Csak mert rejtett számról hívtam,nem volt lehetősége utánam nézni. Minden szava igaz volt. És nem kért pénzt,illetve azt mondta,adjak amennyit szeretnék. Valóban igaz a jóslás. De most az egyszer félek,mi lehet a cicámmal :(((
2014. febr. 15. 21:50
 10/12 A kérdező kommentje:

:(

Nem is tudom, mit mondjak, de én is nagyon szeretem az állataimat, és állandó félelmem, hogy történik velük valami.

Biztos nincs semmi baj, ne add fel! :)

2014. febr. 16. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!