Kinek jött már be jóslás?
Sziasztok!:) Anyukám éppen most telefonált, hogy tegnap járt jósnőnél, aki tarot kártyából jósolt neki. Rólam is kérdezett, persze a jósnőnek nem mondott semmit. Egy gyermeket ábrázoló kártyát kapott, ami szerint 3-4 hónap múlva gyermekáldás vagy nagy változás (pl. új munka) várható. Hozzáteszem, már másfél éve várunk a babára, és hiszek a spirituális, ezoterikus dolgokban.
Vélemények, tapasztalatok? :)
Köszönöm a roppant értelmes válaszod.
Ez is egy vélemény, de igazából tapasztalatokra lettem volna kíváncsi.
Az ilyen földhözragadt, pesszimista, kötekedő emberek miatt ilyen megkeseredett ez az ország.
További szép napot! :)
Bemasolom neked ide amit egy masik kerdeshez irtam:
En voltam mar egy par josnal,azt kell mondjam,hogy mind kokler volt,kiveve 1-et viszont ö is csak a közvetlen jövöt tudta megmondani de azt ugy,hogy amikor meg is törtentek a dologok meg is ijedtem.:-) Azota is rengeteget olvasok a joslasrol,en hiszek a kartyaban viszont tudni kell,hogy a kartya kivetese is csak a közvetlen jövöre lehet ervenyes es inkabb hasznos arra,hogy megmutassa,hogy ha igy vagy ugy folytatod tovabb akkor annak mi lehet a következmenye.Szoval,te alakithatod a sorsodat,ezert lehetseges akar naponta kartyat kidobni hisz a jövö keplekeny,töled függ. En ebben hiszek.
Nem a tarot kártyán volt a csecsemő, hanem az angyalkártyán, amit a tarot lap mellé kellett húzni :)
A tarot lapra anyukám nem emlékszik, de a jelentése megújulás volt.
Úristen! Sajnálom... Ez nagyon durva :(
Anyukámnak is elmesélte az egész életét, sőt amit a közeljövőre mondott, az is sorban bejött neki.
Pl. nagymamám Parkinson+ Alzheimer-kóros már 3 éve, és jó ideje nem beszél. Ezt ugye nem tudhatta a jósnő, mégis azt mondta anyukámnak:
"Édesanyádnak valami súlyos betegsége van, és sokszor úgy érezhetitek, hogy haragszik rátok vagy nem szeret. De nem így van, csak a betegsége akadályozza abban, hogy kimutassa az érzéseit."
Az új kapcsolatát is tudta, éppen akkor jött össze valakivel.
:(
Nem is tudom, mit mondjak, de én is nagyon szeretem az állataimat, és állandó félelmem, hogy történik velük valami.
Biztos nincs semmi baj, ne add fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!