Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ez hogyan lehetséges?

Ez hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
múlt héten utaztam a vonaton.a velem ugyanabban a fülkében ülő idősebb nő pedig egyszer csak megszólított és pontosan elmondta az eddig élettörténeteket,pedig nem is ismert.és olyan dolgokat is tudott,amiket rajtam kívül senki más nem tudhatna!!!
2014. jan. 27. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Agykontroll műholdat használ.
2014. jan. 27. 17:29
 2/9 A kérdező kommentje:
hahhaaha nem volt túl vicces,hogy mindent tud és még a jövőmről is beszélt
2014. jan. 27. 17:35
 3/9 Laylah ***** válasza:
Ez a képesség nálam is alakul, bár egyelőre elég keveset tudok elmondani, és érintés is szükséges hozzá. Múltkor (nem írom le az egészet) azt éreztem a buszon mellettem ülő nőn, hogy bizonyos okok miatt befelé fordul segítségért, a lélek felé, azt akarja megismerni. 10 perc sem telt el, elővett egy ezzel kapcsolatos könyvet. Nem tudom egyébként, hogyan lehetséges, egyszerűen csak jött... Az első tök spontán volt, egy csaj hozzám ért a buszon, mikor haladt el mellettem, és valami elképzelhetetlenül rossz érzés fogott el, kb. hányingerem volt a csajtól, pedig azt se láttam, kicsoda. Full agymosott, pénzért bármire képes, éjjel-nappal a tévén élő plázacica...
2014. jan. 27. 17:50
 4/9 A kérdező kommentje:
ő pontos adatokat is tudott.nevek,dátumok stb.
2014. jan. 27. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:
És nem kérdezted meg tőle, hogy honnan tudja ezeket?
2014. jan. 27. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Most már elhiszed, hogy a mobilján és a számitógépén keresztül megfigyelnek bizonyos embereket ?
2014. jan. 27. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha ilyen emberek valóban léteznének, akkor ki se mernék lépni az ajtón. Nem azért, mert rejtegetnivalóm van, hanem ilyen képességeknek messze ható tragikus következményei lehetnek. De pont azért, mert nem történik ilyesmi, éppen ez is bizonyítja, hogy nincsenek ilyen emberek. Szerencsére.
2014. febr. 1. 23:48
 8/9 anonim válasza:
van naplod, talan egyszer szemelott hagytad es beleolvasott
2014. febr. 2. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

A válasz

2014. febr. 13. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!