Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ha neten hirdetem magam, hogy...

Ha neten hirdetem magam, hogy pénzért jósolok, akkor megbüntethetnek?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 01:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy magánválallkozó,és nem adózol,saját jödelmed,+ iparűzési adót,meg millióéssatöbbbi dologot,akkor keményen!

bár ha valakit átbaszol,és felnyom..akkor könnyen megtalálnak a Nav-os haverjaid,azt majd leshetsz.Multkor is elkaptak,valami jóst.mondjuk ő csaló is volt :DDDDDD de az már csak erkölcsi dolog kérdése!Ha pl nekem jósolnál,olcsón...de tényleg úgy érezném,hogy hiteles vagy,én nem köpnélek be!Ami azt illeti,nem hiszek annyira ezekben,de győzz meg az ellenkezéjőröl!EGy kis aprópénzel megszórlak lol

2013. nov. 27. 10:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nem adózol és nem adsz számlát, akkor megbüntetnek, ha rájönnek.
2013. nov. 27. 10:18
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem adnék számlát, és nem nagy összegekre gondoltam, csak jelképesre, mint ahogy valaki poénból írta is akár erzsébet utalványért is jósolnék.

Nincs jelenleg munkám, és megfordult a fejemben, hogy legalább ennyivel hozzá járulnék az ételhez itthon.

Cigánykártyából szoktam jósolni, eddig csak ingyen ismerősöknek, és állításuk szerint bejött amiket mondtam.

2013. nov. 27. 12:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

sajnos, akkor jobb, ha nem hirdeted magad, mert bekocognak a navék, és megjósolják neked, hogy büntetést kell fizetned.. marad a családi kör,

Este van, este van: kiki nyúgalomba!

Feketén bólingat az eperfa lombja,

Zúg az éji bogár, nekimegy a falnak,

Nagyot koppan akkor, azután elhallgat.

2013. nov. 27. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!