Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mitől lehetséges, hogy "üldöz"...

Mitől lehetséges, hogy "üldöz" egy szám? Vagy számmisztikában mit jelent a 67?

Figyelt kérdés
Állandóan ezt a számot látom. bármikor bárhol vagyok bármit csinálok. mindig megjelenik. Babonás vagyok, hiszek mindenben. Valamit jelenteni akar? utalni? vagy mit? Már kezdek begolyózni. A számmisztikában mitjelent?
2008. júl. 8. 09:22
1 2
 11/20 anonim válasza:
70%
Te szerencsétlen, honnan tudhatnánk, hogy pont neked személyre szabottan mit jelenthet 1 nyamvadt szám???
2008. júl. 9. 00:15
 12/20 anonim ***** válasza:

Szijjaa, én pont így vagyok a 7es meg a 9es számmal, nah de a válasz a te kérdésedre.

A 6os az a párkapcsolat száma(tehát szerelem, harmónia, stb). A 7es pedig a mágia, misztikumok, okkultizmus.

2009. ápr. 3. 16:59
 13/20 anonim válasza:
100%
Valóban összeadva a számmisztikában a 67 az 13. De 1+3=4. A 4-es pedig a STABILÍTÁS, a BIZTONSÁG. Szóval, ne aggódj :)
2009. máj. 30. 01:31
 14/20 anonim válasza:
100%

pontosan tudom hogy érezheted magad, én is ugyanebben a cipőben járok, csak 22-es kaliber vagyok :D

az egész még valamikor februárban kezdődött. összegyűltünk a barátaimmal az egyik havernál és egyszer csak a monitorra pillantva láttam hogy az idő épp 22:22:22 volt. ezután napokon keresztül mindig ebben a pillanatban néztem az órára, vagy telefonomra. aztán egyik lány ismerősöm telefonján láttam ezt az időt, a csaj is látta, és elmosolyodott. kérdeztem tőle, hogy ez jelent valamit? azt mondta, ő kívánni szokott ekkor. őt egyébként aznap ismertem meg haveromnál, mikor először láttam ezt az időt. aztán kb 3 hete megtudtam szüleimtől, hogy eredetileg 22-én kellett volna megszületnem, de úgy tűnik nem győztem addig várni és 1988 március 12-én világra jöttem. múlthéten meg épp egy nagy beszélgetést folytattam régi ismerősömmel, mikor hazaindultam, ránéztem a telómra és 22:22 volt másnap poénból megpróbáltam nem ránézni akkor a telómra, mert már felhúzott, hogy mindig akkor pillantok rá! és az lett belőle, hogy éjszaka felébredtem és a telefonomon pont 02:22 volt. gondoltam utánajárok neten és csak annyit tudtam meg, hogy a 22-es egy mesterszám. most már kezdem úgy érezni, hogy minden nap egyre többször találkozok ezzel a számmal. újságban, házszám, rendszámban , mindenhol. gondoltam letöltöm a 23-as szám címü filmet, mert még úgyse láttam, és hátha attól bekattanok, de persze, hogy egy trackeren sincs fent! jövőre leszek 22, és be vagyok tőle kakával! és nem hiszek a számmísztikában, egyszer csak felbukkant a semmiből!

2009. szept. 8. 17:06
 15/20 anonim válasza:
A 13-as szám jelentése: Felfordulás, pusztulás, megbízhatatlanság, csalfaság, csaló. Másokat és önmagát is pusztítja. Ennek a számnak is van pozitív jelentése, amit úgy tudunk megélni, ha kiváltjuk minden negatív jelentését, pozitívval! Tehát a karma üzenete: CSAK POZITÍVAN! Nekem a keresztnevem összege 13...szóval nekem van egy jó kis karmafeladatom:)!
2009. nov. 5. 19:35
 16/20 anonim ***** válasza:
1+3=4. Csak óvatosan a négyessel! Japánban balszerencsés szám, mivel a négyet ugyanazzal a szóval ejtik, mint a halált. Ez a szó a shi.
2010. márc. 21. 22:07
 17/20 anonim ***** válasza:

nyilván ha mindenhol azt akarod észrevenni sokkal több helyen találod meg, mintha nem keresnéd alapból, és akkor nem is hinnéd, hogy üldöz. Szard le, és megoldódott az összes problémád. Sőt, kezdd el keresni a 96-et helyette, mert annak legalább ismeretes a jelentése.

Phys!cs G33k & Ph03niX

2010. máj. 11. 15:35
 18/20 anonim válasza:

Milyen épeszű választ akarsz?

Üldöz egy szám, JAJ ne.

Ebből forgatják a Fűrész következő részét is.

a 7. et, ami közvetlen a 6. után jön!!

ÉS 67!

Igazad van...szerintem ne menj ki a lakásból.

2010. máj. 17. 02:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Én a 13- as számmal vagyok így. 13. voltam az osztálynaplóban, 13- as tételt húztam a vizsgán, ezen a napon álltam munkába. legutóbb összevesztem a barátnőmmel, az utcán találkoztunk, hogy átadjon nekem valamit, úgy gondoltam elé megyek. Megtörtént az átadás, köszönt és sarkon fordult, ( ekkor láttam utoljára ), elfordultam és akkor veszem észre, hogy a 13- as házszám előtt állok stb.

Tegnap utána néztem a volt barátnőm nevének mi a jelentése, helyette csak elemzést adott ki:

Ha megvizsgáljuk a XY név karaktereit, meglátjuk hogy nevében összesen tizenhárom karakter található.

Nagyon kezdem unni ezt a számot. Nagyon jól indul minden, utána , mintha a pokolban lennék.Nem hiszek a babonás dolgokban!!! Kezdem úgy gondolni, hogy jelenthet valamit.

2011. júl. 6. 19:41
 20/20 Silenzio válasza:
52%
Azt jelenti, hogy irdatlan sok barom kommentel ide. Törődjetek bele, az emberi agy asszociatív és kombinatorív készsége határtalan. Ha elkezdtek egy számra figyelni, mindenhol viszontlátjátok. Én a 42-vel voltam így, Douglas Adams 5 részes trilógiájában az élet értelme csak annyi: 42. De már akkor is poénra vettem. Kipróbáltam más számokkal is, működik. Ha számokra akartok fixálódni, menjetek könyvvizsgálónak, amúgy meg szokjatok le ezekről a szánalmasan primitív, az emberiség gyerekkorából eredező babonákról!
2012. okt. 21. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!