Hisztek-e a szammisztikaban? Jelent valamit az eletetekben?
Figyelt kérdés
Barmilyen szamokrol. Feltek-e az illeto szamoktol? Vagy csak babonasag az eges?2009. szept. 9. 09:41
1/6 anonim válasza:
Én babonaságnak tartom,és nem hiszek benne.13.-án,pénteken születtem,de ez semmilyen hatással nem volt az életemre.
2/6 anonim válasza:
én utánanéztem. érdekes. a 9 pont rám vall és az is fura hogy 9. hónapban születtem (mármint szeptemberben) amúgy a péntek 13 már alapból a 13 is szerintem egy babona. mennyi 13.-át éltem meg és sose történt semmi. amúgy keress rá itt a gyakorikérdéseken hogy 22:22 meg fogsz lepődni:)
3/6 anonim válasza:
Papám 2007. 07. 07.-én lett 77 éves
5/6 pitypangqueen válasza:
Én hiszek benne.Nem zavar,ha más hülyeségnek tartja.
6/6 anonim válasza:
hiszek bene.:D
nagyon erdekes dolog, es csak az nem hisz benne, aki buta, es nem tudja felfogni, hogy van ilyen is.:)
ugyhogy, ne erdekeljen, hogy ki mit mond rolad ilyen teren.
irigyek, es butak az emberek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!