Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van itt valaki, aki ért a...

Van itt valaki, aki ért a jósláshoz?

Figyelt kérdés
Elsősorban az anyagiakat és a szerelmet szeretném megtudni a jövőben!
2013. okt. 12. 00:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

Üdvözlet.

Imonathiusz Boszkrány mesterfőpap vagyok a jeholin templomból.

Kezdeném is akkor..Úgy látom hogy a szerelmi életed felfog lángolni.Olyan Anál-Orál és teljes fül-orr-gége,kielégítésben lesz részed hogy a spricc garantált(WATERFALL).

2013. okt. 12. 01:10
 2/12 anonim válasza:
szia. kérlek vegyél elő egy magyarkártyát, jól keverd össze, majd emelj fel egy lapot utána fordíts lefele 2-őt majd emelj megint egyet utána fordíts lefele 3-at és így folytasd 5 lapig, majd írd meg mi az az 5 lap ebből meg tudom mondani a jövődet szerelem terén, viszont ne csalj mert abból hatalmas baj lehet
2013. okt. 12. 02:44
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia! Üdvözöllek!

A papok is alkalmazzák a Magyar Helyesírás szabályait, ugyanis ez is kritériuma jóslásnak! Szerintem is mindkettő hozzászóló pontosan meg tudja magyarázni a jövődet. Hitelessé válik a jóslásuk, ha bejön. Arra ne is gondolj, hogy nem jött be, mert alapvető követelmény, hogy aki jósoltat, az elhiszi amit mondanak neki! Szép napod lesz, ha semmi nem borítja fel a lelki egyensúlyod. Amikor kisüt a nap, sokkal jobb kedved lesz kertásáskor, mintha zuhogna az eső! Ha nem kedveznek a csillagok, hozzá se kezdj, főleg, ha kerted sincs. A kutyádat csak akkor sétáltasd meg, ha van. Figyeld meg az összes kutya, amelyekkel találkoztok a kerítések mögött, irigyelni fog benneteket!

Legyen szép a napod!

2013. okt. 12. 07:50
 4/12 anonim ***** válasza:
... és még hozzá. Az anyagi helyzeteben három hónapon belül lényeges változás fog beállni. A szerelmi életed is alakulni fog!
2013. okt. 12. 07:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Itt tele van jósokkal ez az oldal. Én is az vagyok, de én OKJ-s képzésen is részt vettem. Van diplomám is belőle, meg van diplomám még UFO vadászásból is.
2013. okt. 12. 08:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Ufókra ne vadászkodj, mert elvisznek! Eztet is megjósolhatom!
2013. okt. 12. 08:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Aki egy kérdés miatt újra regisztrál, annak fellendül a szerelmi élete! (szexelni fogják)
2013. okt. 12. 08:52
 8/12 anonim ***** válasza:
én jós diplomával, rendelkezem csakhogy én hitelkártyával jósolok.Az enyém sajna le van NULLÁZVA de a tiédből szívesen jósolnék. xD
2013. okt. 12. 10:54
 9/12 anonim ***** válasza:
45%

Én is értek hozzá, de ahhoz, hogy sikerüljön pontosan követned kell az utasításaim:

Először is keress egy rongyot otthon, minél koszosabbat találsz, annál jobb. Ezt terítsd le az asztalra, majd menj át egy másik szobába.

Amint átértél, gyújts meg egy gyertyát, tedd le a földre, majd ülj le elé. Tedd fölé a kezed, de ne túl közel és kezdd el énekelni ezt 6szor sorban, egyre gyorsuló tempóban: "Ó, Ádáz Vakkantó, a nagy semmi istene! Hallgasd meg imám és segíts meglátnom a jövőt! Akruhh!"

Ha ez sikerült, akkor ugorj fel a padlóról de azonnal és rohanj vissza a másik szobába. Ha sikerült a varázslat, akkor a koszos rongy helyén egy lebegő polipszörnyet fogsz találni, aki felfalja a hűtődből az összes élelmiszert. Ha viszont nem látod a polipot sehol, akkor rakd el azt a rohadt rongyot és gondold át, hogy miért csinálsz ilyen hülyeségeket.

2013. okt. 12. 12:20
 10/12 anonim válasza:
Interneten-telefonon stb. nem lehet jósolni. csak ha személyesen látod a személyt! van egy nagyon jó jósnő, Ágnes. Ágnes józsda, nekem ő jósolt. eddig bevált:) Keress rá facebookon, Zórád Ágnes :)Fekete hosszú göndörhajú..:)
2013. okt. 12. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!