Volt valaki Hortenzia jósnőnél? Mik a tapasztalatok? Oké hogy a jelenbe jól lát. De a jövőre vonatkozóan valakinek valami tapasztalat?
#12: kár privátot küldeni.
Ha nem érted az iróniát, azzal nem tudok mit tenni.
A másik meg: 3 éve írtam ide. Azóta változtam. Ma már egyáltalán nem érdekel az ezotéria rovat. Sem idő, sem energiám és kedvem sincs ezzel foglalkozni.
13!
Az irónia messze van attól, amit annak gondolsz! Egyébként meg ha itt felteszel egy kérdést, mindegy, hogy szerinted ironikusan vagy bárhogy, miért sértődsz meg azon, ha privátban kapsz választ, akár 3 évvel később? Mi ezzel a gond? Amíg a kérdésed itt szerepel, akár 10 év múlva is kaphatsz választ valakitől, ha létezik akkor még az oldal. Ha ennyire zavar, miért nem törölted? Nem ez lett volna a megoldás ahelyett, hogy bevágod a durcit, mint egy 6 éves, azért, mert kaptál egy 3 évvel ezelőtt feltett kérdésedre privátban választ? Hát elég fura a hozzáállásod. Mégis mit hittél?
# 14:
Még mindig el vagy tévedve. Én nem kérdeztem semmit sem, emiatt kár írnod. Azzal meg jobb lenne leállnod, hogy a sérelmeid miatt, másokat veszel célba, főleg azokat, akiknek köze nincs hozzá.
Csatlakozom hozzád! PET CT-n voltam, az mindent kimutat, igaz jó drága vizsgálat! Én utána beszéltem vele, hát semmit nem mondott azokról, amiket a PET CT kimutatott, pedig nagy a gáz!!!! Na ennyit arról, hogy úgy hirdeti magát, hogy 90 %-ban látja az egészségügyi dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!