Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tapasztalatok az I-Doserrel?

M@x kérdése:

Tapasztalatok az I-Doserrel?

Figyelt kérdés

Melyik volt az amelyik bevált?

KIZÁRÓLAG TAPASZTALATOKAT!!!!

2012. febr. 11. 22:31
1 2
 1/15 cathilina válasza:
Elsőre csak a lazákat javaslom, marihuana, opium, ilyesmik. Aranyszabály: NE próbáld ki a hand of god-ot. Én majdnem hánytam tőle...
2012. febr. 11. 22:41
 2/15 anonim ***** válasza:
megfájdúlt a fejem tőle
2012. febr. 11. 22:43
 3/15 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm, neked beváltak?

#2 Nekem a hasam fáj tőle folyton =D

2012. febr. 11. 22:46
 4/15 cathilina válasza:
Kell hozzá egy pihent elmeállapot és tilos bármi mást csinálni közben, de akkor tényleg elkábítanak egy kicsit. Azért nem szoktam rá...
2012. febr. 11. 22:48
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, melyikeket próbáltad?
2012. febr. 11. 22:51
 6/15 cathilina válasza:
marihuana, opium, LSD, heroine, hand of god, morphin, alcohol, ecstasy... lehet, hogy kihagytam valamit. ja, és csak fülessel működik
2012. febr. 11. 23:00
 7/15 A kérdező kommentje:
és mind ugyanúgy működött ahogy le volt írva?
2012. febr. 11. 23:02
 8/15 anonim ***** válasza:

Amiket én próbáltam:

- Content: nem olyan erős de tényleg megnyugszik tőle az ember, közvetlenül lefekvés előtt próbáltam ki és aznap éjjel szokatlanul jól aludtam (pedig rossz alvó vagyok), 20 perc hosszúságú

- Sleeping Angel: altatás a javából, 25 percig tart és olyan mélyen elaltatott hogy a 25 perc végén olyan kipihentnek éreztem magam mintha 8-9 órát aludtam volna (de ez az érzés csak kb. 15 percig tartott)

- First Love: pontosan azt adja amit UTÓLAG olvastam a leírásában (tehát placebo-hatásra se érdemes tippelniük a szkeptikusoknak): az a bizonyos bizsergés tetőtől talpig, megnyugtató melegség önti el a testet, viszont van egy kellemetlen utóhatása: közvetlenül utána enyhe szédülést érezhetsz, mintha beteg lennél (sokan számoltak be ilyenről külföldi fórumokon amiket szintén UTÓLAG olvastam)

2012. febr. 11. 23:13
 9/15 cathilina válasza:
a heroine egyáltalán nem hatott nálam, a többinek kb a leírt hatása volt, csak gyengébb
2012. febr. 11. 23:15
 10/15 A kérdező kommentje:

FFFuuu, akkor megéri kipróbálni, ugye?

És a "QH"-k is ugyanolyan jól hatnak?

Tisztára fellelkesültem... Tavaly elhagyott a remény, de ma újra él!

2012. febr. 11. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!