Tapasztalatok az I-Doserrel?
Melyik volt az amelyik bevált?
KIZÁRÓLAG TAPASZTALATOKAT!!!!
#1 Köszönöm, neked beváltak?
#2 Nekem a hasam fáj tőle folyton =D
Amiket én próbáltam:
- Content: nem olyan erős de tényleg megnyugszik tőle az ember, közvetlenül lefekvés előtt próbáltam ki és aznap éjjel szokatlanul jól aludtam (pedig rossz alvó vagyok), 20 perc hosszúságú
- Sleeping Angel: altatás a javából, 25 percig tart és olyan mélyen elaltatott hogy a 25 perc végén olyan kipihentnek éreztem magam mintha 8-9 órát aludtam volna (de ez az érzés csak kb. 15 percig tartott)
- First Love: pontosan azt adja amit UTÓLAG olvastam a leírásában (tehát placebo-hatásra se érdemes tippelniük a szkeptikusoknak): az a bizonyos bizsergés tetőtől talpig, megnyugtató melegség önti el a testet, viszont van egy kellemetlen utóhatása: közvetlenül utána enyhe szédülést érezhetsz, mintha beteg lennél (sokan számoltak be ilyenről külföldi fórumokon amiket szintén UTÓLAG olvastam)
FFFuuu, akkor megéri kipróbálni, ugye?
És a "QH"-k is ugyanolyan jól hatnak?
Tisztára fellelkesültem... Tavaly elhagyott a remény, de ma újra él!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!