Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogyan kell tarot kártyát vetni?

Hogyan kell tarot kártyát vetni?

Figyelt kérdés
Csak érdekességből kérdezem, mert nézelődtem a neten és ráfutottam, hogy hogyan vetik a cigánykártyát, a hirtelen döntést kell meghozni, vagy ha részletese szeretnénk valamit megtudni! A tarot kártyánál is van több káryavetés? Hány lapbol josolnak?

2013. szept. 25. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez azért nem így megy. Elég bonyolult a dolog. Menj el inkább egy jósnőhöz, ne gagyihoz, hanem aki ért is hozzá, sokkal egyszerűbb, hidd el.
2013. szept. 25. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Valóban, ez egy roppant bonyolult kérdés, bár szerintem nincs egzakt vetési technika. Én elsősorban a kérdésektől függően szoktam elgondolni, miféle elemzés lenne a legjobb (pl. amit egy Kelta Kereszt gyönyörűen kihoz, azt nem biztos, hogy egy Két Út megold, vagy épp más részletekre áll rá. Előbbi egy adott helyzetet elemez, utóbbi egy választási lehetőség mindkét irányát pl.) A legtöbbször csak elkezdem kirakni a lapokat egymás után, ahogy jól esik, konkrét vetési technikákat csak olyan helyzetekben alkalmazok, amikor az "kell", hogy tudjam, hogy melyik lap pontosan mire vonatkozik.

Jóslásra a nagy arkánum és a teljes pakli is jó, sőt, aki ismeri a lapok jelentését és a jelek átformálását, az gyakorlatilag franciakártyából és magyarkártyából is lazán jósol :) (ezek ugyanis a kis arkánumból születtek meg végül játékra, ha tudod, melyik szín mi volt, és melyik lap melyik, akkor simaügy :) )

Szóval nem kötelező konkrét vetéseket használni, viszont rengeteg kiarkási mód van, amely sokat segíthet az eligazításban. :)

2013. szept. 25. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Kb úgy mint a lucernát. Ez utóbbi egyébként valami hasznot is hoz, míg a kártyavetés csak egy sötét középkori babona.
2013. okt. 6. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!