Mi a különbség a 800 Ft-os tarottkártya és a 6000 Ft-os tarottkártya között?
a drágább komolyságot sugároz. Azt hogy te a mágiát komolyan veszed. Pl ezo tv-be nem lehet 800 ftost bevinni, mert senki nem vesz komolyan nem telefonálnak be az emberek.
A 6000Ft-os a mutatja, hogy értesz hozzá. Te komolyan veszed a mágiát.
Annyi a különbség, hogy ha a 800 Ft-osnak van nálad a helye, akkor mázlid van, és olcsón megúsztad :)
Az ár nem számít, az számít, melyiket érzed neked valónak, melyiktől "bizsereg a tenyered", amikor a kezedbe veszed, melyikkel érzed úgy, hogy jó barátok lesztek, és jó válaszokat fog adni, stb.
Emellett a 800 Ft-os többnyire használt, a 6000 pedig még vadiúj és bontatlan, ám az eredményen ez nem sokat változtat. Sokan úgy gondolják, hogy a mások által használt kártyát már átitatta az előző tulajdonos energiája, de új használónál az hamar lecserélődik. Én a kártyázást egy kedves-aranyos tündéres kártyával kezdtem, amely szépen segített nekem ráérezni a dologra, azóta már másik paklim van, ami erősebb, és a tündérkéim már barátnőmet támogatják, szintén sokat segítve neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!