Honnan tudhatom, hogy én is tudnék jósolni?
Ha hétköznapi dolgokat látsz előre, az nem jóslás.
Két hét múlva szeles lesz az idő. Ja, közeleg az ősz. Láttad a Mari nénit a Kovács bácsi feleséget, amikor pakolták be a mentőbe. Az nem kunszt, ha megjósolod Kovács bácsinak, hogy nagy bánat fogja érni.
De ha azt látod előre, hogy 2021-ben metró fogja összekötni Bugyit Tápiószelével, s a közben feltámasztott Kádár vágja majd át az átadásnál a szalagot, majd kezet csókol Orbán Viktor unokájának, s elénekli az Isten óvd a királynőt, az már valami. Persze, ha bekövetkezik.
Kérdező: Első körben az ilyen elszólásaidat jegyezd le, de ez jó kezdés a jóslásra. Aztán nézz utána néhány jóslási módszernek, és amelyiket úgy érzed, szívesen kipróbálnád, azt kezdd el.
Én tarot kártyákkal kezdtem, pontosabban tündérkártyákkal, bevált, nemrégiben sorra kérdeztek az ismerősök, hogy segítsek, jósoljak, mert nagyon bejött, amit mondtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!